Google Pixel 'Sailfish' yeni render görsel ve video gldi

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Google Pixel 'Sailfish' yeni render görsel ve video gldi


Google, çok yakında yeni akıllı telefon modellerini sunacak. Firma bilindiği üzere farklı üreticiler tarafından üretilen Nexus modellerini pazara sunarken, son olarak geçtiğimiz sene LG tarafından üretinNexus 5X ve Huawei tarafından üretilen Nexus 6P'yi pazara sunmuştu.



Bu sene de yeni akıllı telefon modelleri gelecek, ancak son gelen bilgilere göre artık bu cihazlar Nexusçatısı altında sunulmayacak. Tayvan'ın önemli akıllı telefon üreticilerinden olan HTC tarafından iki yeni akıllı telefon üretilirken, bu yeni akıllı telefon modelleri Pixel ve Pixel XL adı ile duyurulacak.

Google Pixel adındaki model Sailfish kod ismi ile geliştirilirken, bu cihazın görselleri bir süredir geliyor ve şimdi de 3D render görsel ve video ortaya çıktı. Bu video üzerinden tüm detaylar ayrıntılı bir biçimde görülebiliyor.

Google Pixel akıllı telefonun teknik özelliklerine bakarsak eğer, yeni cihaz 5.2" büyüklüğünde dokunmatik ekran içerecek ve ekranın çözünürlüğünün ise 1920x1080 piksel Full HD olacağı ifade edilmekte.

İddialara göre 143.8 mm x 69.5 mm x 7.3 mm boyutları ile gelecek olan Google Pixel 4GB sistem belleği içeriyor ve ayrıca Qualcomm Snapdragon 820 yonga setinden güç almakta. USB Type C desteği içerecek olan akıllı telefonun bataryası ise 2.770mAh olurken, HTC tarafından üretilmesine karşılık cihazda HTC logosunun yer almayacağı ve sadece G logosu içereceği kaydedilmekte.

Google Pixel 'Sailfish' yeni render görsel ve video gldi

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
 


Üst Alt