Google, Nexus 7 Lte Modeli Için Android 4.3.1 Güncellemesini Yayınladı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Google, Nexus 7 Lte Modeli Için Android 4.3.1 Güncellemesini Yayınladı
Google Android işletim sistemini geliştiriyor ve sunuyor. Son olarakAndroid 4.3 Jelly Bean güncellemesi ile karşımıza gelen yazılım devinin, bu ay içerisinde geçtiğimiz günlerde duyurduğu Android 4.4 KitKatsürümünü sunması bekleniyor.



Google ayrıca Nexus çatısı altında topladığı akıllı telefon ve tablet modelleri ile adından söz ettirmekte. Geçtiğimiz sene Nexus 7 tabletini sunan, arkasından bir kaç ay sonra da Nexus 10 adında ki tablet modeli ile karşımıza gelen firma, geçtiğimiz haftalarda yeni nesil Nexus 7 tabletini satışa sundu. Bu yeni tablet daha gelişmiş donanım özellikleri ve Android 4.3 Jelly Bean ile sunuldu.

Bilindiği üzere Google‘ın Android güncellemeleri ilk olarak Nexusmodellerinde yerini alıyor. Bu sebeple de Google‘ın Android 4.4 KitKatmodeli, yine bu ay duyurulması beklenen Nexus 5 yeni nesil akıllı telefon modeli ile ilk olarak sunulacak.

Google bu çalışmalarını sürdürürken, bir güncelleme haberi ile karşımıza geldi. Firma Nexus 7 LTE modeli için yeni bir güncelleme sundu. Bu yeni güncelleme Android 4.3.1 olarak adlandırılmış ve 9.42MB dosya büyüklüğüne sahip.

Google‘dan güncelleme içeriği ile ilgili olarak bir bilgi ise gelmedi.

Google, Nexus 7 LTE modeli için Android 4.3.1 güncellemesini yayınladı
 
  • Beğen
Tepkiler: Invoke


Üst Alt