Haber Google File GO, final sürümüyle indirilmeye sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Google File GO, final sürümüyle indirilmeye sunuldu!
Google tarafından hazırlanan dosya yönetici uygulaması Files Go, final sürümüyle birlikte ücretsiz olarak Play Store'da indirilmeye sunuldu.

Akıllı telefon pazarında işletim sistemi dünyasının en çok tercih edilen adı olan Android'in mimarı olan Google, şimdilerde ise bu platforma özel olarak tasarladığı uygulamalarla karşımıza çıkıyor. Bu bağlamda mevcut mobil uygulamalarını sürekli güncelleyen ekip, ayrıca yeni mobil uygulamalarla da karşımıza çıkmaya devam ediyor.



Şirket tarafından Android platformuna özel olarak hazırlanan Google Files Go isimli uygulama beta sürecini sonlandırdıktan sonra resmi olarak final sürümüyle indirime sunulurken, cihazlarınızdaki dosyalarınızı profesyonel şekilde yönetmenize imkan tanıyor.



Cihazda yüklü olan tüm dosyalar ile uygulamaları tek bir başlık altında görüntülemenize imkan tanıyan bu uygulama, gereksiz yada ihtiyaç duyulmayan dosyaları tespit ederek ise cihazda boş alanlar oluşturmanıza imkan tanıyor. Çift dosyalar, resimler ve hatta videoları bile tespit edebilen uygulama, bu işlemi akıllı medya kartları üzerinden gerçekleştiriyor.



Uygulamayı indirip cihazına kuranlara muhteşem bir yenilik daha kazandırılırken, uygulamanın yüklü olduğu bir cihazla kolayca dosya aktarımı gerçekleştirebiliyor. Wi-Fi Hotspot desteğini barındıran cihazlarda sorunsuz bir şekilde kullanılabilen bu özellik, kolaylıkla bir başka cihaza dosya göndermenize ve ondan dosya almanıza imkan tanıyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


 

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: KayraBey


KayraBey

KayraBey

Üye
İndirip denedim ama beğenmedim.

LG-H960 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
  • Beğen
Tepkiler: TheNightMare.
KayraBey

KayraBey

Üye
  • Beğen
Tepkiler: TheNightMare.


Üst Alt