Google Arama Sonuçlarında Android Cihazlara Özel Bir Yenilik Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Google Arama Sonuçlarında Android Cihazlara Özel Bir Yenilik Geliyor
Google, popüler arama motoru Google arama sonuçları için Android akıllı telefon ve tabletlere özel bir yenilik sunmaya hazırlanıyor.

,

Google, arama sonuçları sayfasında her zaman bir kaç yeniliği birden test ediyor. Doğal test edilen her yeni özellik kullanıcılara sunulmasa da bu sefer hazırlıkları yapılan bir özellik azı kullanıcıların karşısına çıkmaya başladı. Google, arama motoru sonuçlarında Android cihazlara özel bir yeniliği test ediyor.

HTC 2016 yılında Google için iki Nexus cihazı üretebilir



Google arama motoru üzerinden Android akıllı telefon veya tabletler yolu ile yapılacak aramalarda, arama sonuçları sayfasından, uygulama mağazasını açmadan uygulama yüklemek mümkün olacak. Bu yeni özellikle henüz tüm kullanıcılara açılmadı fakat tahminlere göre yakın bir zamanda tüm kullanıcıları kapsayacak şekilde kullanıma sunulması bekleniyor.

Arama sonuçlarından uygulama yüklemek özelliğini test etmek için Google uygulamasının arama kutusuna herhangi bir uygulama adını yazarak arama yapabilirsiniz. Arama sonuçlarında en üstte aradığınız uygulama ve yanında “Yükle” butonu görüntülenecektir. Bu özellik henüz ülkemizde aktif olmadığı için yükle butonu sizi uygulama mağazasına yönlendirir. Fakat özelliğin aktif olduğu yerlerde izin onayları verildikten sonra Google Play Store açılmasına gerek kalmadan uygulama telefonunuza yüklenmeye başlıyor.

Bu özellik sadece Google uygulaması için geçerli değil. Benzer özelliklere sahip olan Chrome tarayıcı üzerinden yapılan aramalarda da uygulama yükleme özelliği bulunuyor. Bazı kullanıcılar bu özelliğin yeni olmadığını, yaklaşık bir ay önce kullanılmaya başladığını belirtse de bu yeni özellik henüz geniş çaplı kullanıma sunulmadı.




http://www.maxicep.com/cep-telefonl...hazlara-ozel-bir-yenilik-geliyor-h215569.html
 


Üst Alt