Golü kendi kalene mi attın?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Golü kendi kalene mi attın?

[h=2]Geçen sezonun ardından Kocaman’ın basına tatilden döndükten sonra kendisiyle konuşacağını, 35 yaşında olduğunu, fizik olarak belli noktalara geldiğini, her maçta oynayamayacağını, bir takım planlarını paylaşacağını söylediğini dile getiren Alex, ”Ama döndüm, bu konuşma gerçekleşmedi” dedi.[/h]Bolu ve Avusturya kampında da Kocaman’ın kendisiyle konuşmadığını anlatan Brezilyalı futbolcu, ”Avusturya kampının son gününde yapacağım basın toplantısından önce bana Bolu ve Avusturya’da konuşmaya fırsat bulamadığını, dönünce İstanbul’da konuşacağını söyledi. Avusturya kampında MTK maçında frikikten gol attım, Brezilya’dan arkadaşlarım ’Yedek kulübesinde hocanın haline bakılırsa golü kendi kalene attın sandık’ diye takıldılar. İstanbul’a döndüğümüzde moralim bozulmaya başlamıştı. Vaslui maçını oynadık, takım olarak kötüydük. Bir hafta sonra Romanya’da Vaslui maçından 1 gün önce konuşmak için çağırdı. Bana ’Çözülmesi gereken bir sorun var mı?’ diye sordu. Orada ben de patlama yaşadım. Kendisi hakkında ne düşünüyorsam açık yüreklilikle söyledim. O da benim hakkında ne düşündüğünü açık bir şekilde söyledi. İşi sonlandıran konuşma da o oldu. 18 yıllık kariyerim boyunca birçok insanla tartışma yaşadım, en ağır yaşadığım tartışma buydu. Tartışma sonunda ’Birbirimize birçok şey söyledik, şimdi ne olacak?’ diye bitti. Ben de kendisine ’Şu ana kadar nasıl olduysa öyle devam edecek, sen hocasın ben oyuncuyum, sen ne diyorsan ben onu yapacağım’ dedim” ifadelerini kullandı.
 


haltie

haltie

Üye
Ben o maçı izlememistim bugün merak ettim bakmak istedim resmen sıkıntı yapmış üzülmüş adam.
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
İyi de bir hazırlık maçı yani . Alex de çok fazla abartıyor ...
 
haltie

haltie

Üye
Ali kimse neden deli gibi sevinmedi demiyor adam normal duruyor golden sonra resmen üzüluyor
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Yahu onu aykuta soracaksınız ...
Alex dedi diye herşey doğru olacak diye birşey yok .
Karşı tarafı da dinlemek lazım ...
 
haltie

haltie

Üye
Sen görüp duyduğuna mı inancan aykutun dediğine mi?
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Görüp duymak nedir yahu ...
Aykutta kendine göre savunma yapacak elbette ...
Bu adamın yapısı bu ... Goller de bile sevinmiyor ...
 
haltie

haltie

Üye
Alex atınca sevinmiyor normalde seviniyor acaba onu geçecek diye mi :hmmm düşünmeden edemiyor insan
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Bu kadar saçma bi sebep olamaz :D
 
haltie

haltie

Üye
Konudaki fotoya bak ali
 
greenmile

greenmile

Üye
bu da marsilya maçı izleyin görün mtkya 20 tane atsan ne olur.Yok üzülmüşmüş falan filan,öyle bir niyeti olsa oyuna bile koymaz adam gerçekten birilerine saldırırken biraz mantıklı hareket etmek lazım yahu.

 
haltie

haltie

Üye
Iyi oynayan alexi neden aldı o zaman o maçta golde atmış adam yoksa marsilya gibi önemli bir maçta sistem mi denedi
 
greenmile

greenmile

Üye
Bir antrenör kendini düşünür,bindiği dalı kesmez.Dakika olmuş 60-65 oyundan çıkarabilir.Anlamadım Aykut Hoca maçı sattı mı demeye getiriyorsunuz şimdi de?

Ayrıca neden aldı diye bir soru olamaz,2-0 öndesin o skorun korunması için Alex'in sahada olmasına gerek yok.

Ne maçlar hatırlıyorum ben Alex sahada olupta kaybettiğimiz.
 
haltie

haltie

Üye
Hayır alexle yaşadığı kişisel sıkıntısını sahaya yansıttı ve bu fbye zarar verdi
 
greenmile

greenmile

Üye
Sahaya yansıttı derken neyi kastettiğini anlamadım Halit.


Hoca ne yaptı yani her çıkan oyuncu da hocayla sıkıntısı var mı demeliyiz yani? Ben başından beri söylüyorum Alex kalsaydı bile 45-50 dk oynayıp çıkması gereken bir yaşa geldi diye.Hocada 2-0 önde olduğundan öyle bir değişiklik yaptı ne var bunda anlamıyorum.
 

ssercan

Üye
Marsilya macında en son çıkması gereken hatta hıc çıkmaması gereken oyuncu Alex idi. Ne yoruldu ne kötü oynadı. Hem gol attı morallendi hem oyunu cok güzel yönlendiriyordu hem kondisyonu en az 15 dakika daha kaldirirdi. Oyunda kalsaydı Fener farka rahat giderdi.
Gözlüklerini cikaramayan kimse Marsilya macında kıskançlığından Alex'i çıkardığını göremez..
 
greenmile

greenmile

Üye
kıskançlıkmış kıskansa hiç oynatmaz kadroya bile almaz hoca o, karar verecek o,çıkarırken sana mı soracak kimi çıkarayım diye.Sana neden düşüyor tasası?
 
haltie

haltie

Üye
Marsilya maçında hata yaptı alexi erken alarak 15 dk daha oynardı biliyoruz alexi murat maçı ilerde tutan adam olmadığı için kaybetti bunu biliyoruz aynı şekilde moskova maçı
 
greenmile

greenmile

Üye
Hata yapmış olabilir,bende yazmak istesem 10 tane senaryo yazarım Samet Aybaba Almeida'yla değilde Batuhan'ı koysa yenerdi derim bu da bir görüştür.Ayrıca geçen mesajda dedim Fenerbahçe Marsilya maçında 2-0'ı koruması için Alex'e falan ihtiyacı yok.Öyle bir diyorsunuz ki sadece Alex var bu takımda diğerleri futbolcu değil.

Trabzonla 1-1 kaldık ve şampiyonluğu kaybettik.O maçta Alex vardı bu yüzden mi kaybettik o zaman böyle bir mantık gerçekten yok.
 
haltie

haltie

Üye
Yaw hepsi hata yapar ama bu kişisel neyse adam gitti o maçlar gitti insaalah bütün maçlarini kazanir fb avrupada alex falan kalmadi çok uzadı bu mevzu yönetim bir karar aldı bize laf düşmez zaten fb lilerde unutur iyi sonuç alirsa benim demek istediğim çok farklı bişeydi sikeydi alexti futbolu unuttuk arkadaş banane ya kimi yollarsa yollasin
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt