Gol mü, değil mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
Gol mü, değil mi?
Beşiktaş - Bursaspor maçında ilk yarının son anlarında çok ilginç bir an yaşandı.. Rüştü Reçber kafa vuruşunda topu çizgide durdurdu, ancak daha sonra topla içeri geldi. Peki pozisyon gol mü, değil mi?

Spor Toto Süper Lig'de pazar gününün kapanış maçı olan zorlu Beşiktaş - Bursaspor maçı 2-1 siyah beyazlı ekibin üstünlüğü ile devam ederken ilginç bir an yaşandı.

45. dakikada Hakan'ın sağdan ortasında Sestak'ın kafa vuruşunda Rüştü topu çizgide tuttu. Ancak daha sonra topu alırken meşin yuvarlağı daha da geriye çekti ve yayıncı kuruluşun ofsayt kamerasına yansıyan görüntü ile "gol mü değil mi?" tartışması oluştu.

İşte o görüntüler;

Rüştü kafa vuruşunu kurtardığı anda ofsayt kamerasından alınan görüntü bu şekilde

Deneyimli kaleci topu çizgide tutmayı başarıyor..

Ancak daha sonra topla içeri hamle yapıyor ve ofsayt kamerası bu görüntüyü kaydediyor

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Maçı izlerken , pozisyon tekrarlarında gol değil diye gördüm ben.:hmmm

haltie

haltie

Üye
Golle alakası yok ya yüzde yirmisi bile içerde değil:ehe sadece mağlubiyet bahanesi:)

greenmile

greenmile

Üye
bana göre goldü ama zor bir pozisyon rüştü gibi bir kaleci neden bu şekilde bir hareket yapar anlamak mümkün değil:D

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
şu pozisyonda topun %85 i içerde gözüküyor . Topun çok az bir kısmı içeri girmemiş ... Hakemin bu pozisyonu süzmesi imkansız bana göre .

arslansem

arslansem

Üye
Topu dışarıda kontrol ediyor ama içeri alıyor Rüştü :ehe bence gol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt