Gökhan Zan'dan çarpıcı açıklamalar!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
Gökhan Zan'dan çarpıcı açıklamalar!
Beşiktaş'la sözleşme yenileme konusunda sıkıntılar yaşayan Gökhan Zan, çok çarpıcı açıklamalarda bulundu...
Besiktaş’ın ve A milli futbol takımımızın başarılı savunma oyuncusu Gökhan Zan A’dan Z’ye tüm sorulara içtenlikle yanıt verdi.. Tv 8'e çarpıcı açıklamalarda bulundu...

İşte Gökhan Zan'dan inciler:
"Herkes sözleşme dönemimde beni yanlış anladı, neden bilmiyorum! Bizler profesyonel oyuncular olduğumuz için başka kulüplerle görüşmeler yapmamız son derece normal çünkü bunu sadece ben değil binlerce milyonlarca oyuncu yapıyor. Ben her zaman verdiğim sözün arkasında duran bir imaj çizdim evet teklifler aldığım doğru amaben kabul etmedim yeniden Beşiktaş'ı tercih ettim. Çünkü 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası öncesi başkanım Yıldırım Demirören ile bir görüşme yaptım oradada yeni mukavele sözü verdim çünkü ben burada 5 yıl geçirdim 6. senemin içerisindeyim ekmek yediğim yere ihanet edemezdim ve doğru olanı yaptım. Ben Beşiktaş sayesinde Gökhan Zan oldum ve daha borcum olduğuna inanıyorum, yarım kalan işlerim olduğunu düşünüyorum. Bir gün buradan Avrupa kulülerinden birine gideceksem de en üst düzeyde en iyi noktada tamamlayarak gitmeliyim kimseyi arkamdan konuşturmamalıyım ve özellikle en önemlisi beni ben yapan kulübüme para kazandırarak gitmeliyim"

"YAZILAN ÇİZİLEN ASILSIZ HABERLERİ HAKETMEDİM"
Fazla üzerime gelindiğini düşünüyorum çünkü ben tatilimi yapıp kafamı tam olarak sezona hazırlamaya çalışırken medyada yüzlrce binlerce haber yer aldı ancak bunların hiçbiri doğruyu yansıtmıyordu. Güya ben inanılmaz paralar teklif etmişim bu yüzden kulübüm kabul etmemişde yollar ayrılma noktasına gelmiş gibisinden spekülasyonlar yaratıldı. Tabii ki çok üzüldüm ancak geride kaldı kimseye kızgın değilim sadece kırgınım. Aldığım rakam ortada herkes kim ne kadar alıyor iyi bakmalı iyi araştırmalı ama ben bunların peşinde olan bir oyuncu değilim. Sağlık olsun çıkan haberlerin hepsine güldüm geçtim üzüntümün altında sadece bunları haketmediğim yatıyordu artık kendime beyaz bir sayfa açtım herşey Beşiktaş'ın menfaati için.

" 'CAM ADAM' LAKABINI TAKANLARI ALLAH'A HAVALE EDİYORUM"
Tabii ki herkes beni başkasını eleştirebilir saygı duyarım, ancak 1-2 kendini bilmez insan bunları yazıp çiziyor bizleride güldürüyor. Bizler futbolcuyuz futbol oynuyoruz futbolda doğal olarak sakatlıklar olacaktır ama sakatlandığım pozisyonlara bir bakılırsa incelenirse ne kadar haklı olduğum ortaya çıkacaktır. Ben defans oyuncusuyum forvet yada orta alan futbolcusu değilim mücadeleci bir yapım var hava toplarına giren tekmeye kafa uzatan bir stilim var sakınmıyor kaçınmıyorum canla başla oynuyorum bunun sonucundada maalesef sakatlanmalara maruz kalabiliyorum. Ancak her zaman standartların üzerinde oynamama rağmen hep aşağılarda yazılıyorum. Bu cam adam lakabı gibi tüm yakıştırmalar hoş değil ben Milli takım oyuncusuyum Beşiktaş gibi üst düzey bir kulübün formasını giyiyorum yani benim gibi temsil gücü yüksek bir futbolcuya yapılan çirkince saldırıları hoş bulmuyorum biraz daha şefkatle ılımlı yaklaşılmalı ama olmuyor tabii. Sağlık olsun üzgünüm ama dediğim gibi beyaz bir sayfa açtım yazıp-çizen söylemlerde bulunan kendini bilmez 1-2 insanı da Allah'a havale ediyorum.

Geçtiğimiz günlerde TFF'nin Tam Saha dergisine verdiğim röportajda ki sözlerim insanlara yanlış şekilde aksettirildi. Tekrar belirtmek istiyorum; 2 arkadaşımlada 4-5 yıl birlikteydim devamlı oynayan kaliteli ortada olan oyuncular. Benim söylemek istediğim Beşiktaş'da forma giyen oyuncuların ismi doldurulabilmeli çünkü Beşiktaş bir takımdır ve hali hazır bir kadrodan oluşur. Yeni bir oluşum içerisindeyiz yeni sisteme ayak uydurmaya çalışıyoruz ve oynayan oynamayan oyuncular olarak bir bütün olmalıyız kimsenin eksiğini hissettirmemeliyiz düşüncesindeyim, bu bende olurum başkasıda olur yeter ki Beşiktaş hedeflerinden şaşmasın dedim ama bu sözlerim alındı başka yerlere çekildi ve polemik yaratılmaya çalışıldı. Şu bilinsin ki İbrahim üzülmez'de İbrahim Toraman'da kalitelerini ispatlamış oyuncular geri döndüklerindede üst düzey başarılarına devam edeceklerdir affedilmelerini gönülden istiyorum ve tekrarlıyorum İbrahimleri istememem gibi bir saygısızca tavır söz konusu dahi olamaz iki arkadaşımıda çok seviyorum aramıza bir an önce dönmelerini sabırsızlıkla bekliyorum.

"BU SEZON AVRUPA'DA SES GETİRECEĞİZ"
Bosna hersek'in Siroki takımını asla küçümsemiyoruz. Açıkçası rakibi analiz etmedik tanımadığımız bir takım olduğu için sürprizlerede açık olmak lazım, yu yüzden dikkat şart. Konsantrasyonumuzu ve motivasyonumuzu en üstte tutup en az rakip kadar mücadele ettiğimiz zaman kapasite ve kalitemiz ortaya çıkacaktır, şüphesiz elemeleri atlatıp gruplara kalacağız. Bu sezon her zamankinden daha fazla iddialıyız, Avrupa'ya güzellikler katmak için gideceğiz ve renklibir havayla ses getireceğimize inanıyorum finale gitmek birlik ve beraberlikle hiçde zor değil.

"REKABETİN VE ARKADAŞLIĞIN OLDUĞU YERDE BAŞARI KAÇINILMAZDIR"
Tabii ki rekabet başarıyı getirecektir çünkü başarı için rekabet şarttır. Sonuçta menfaat ortak Beşiktaş için işte zaten takımımız öncelikle burada kazanacak. Yıllardır beklenen birlik ve beraberliği bu sene yakaladık eğer bunu sürdürebilirsek inanıyorum ki fedekarlık ve inanma ile Süper lig şampiyonluğunu başkalarına kaptırmayız. Avrupada ki duygularımın yanısırada bir sene ara verdiğimiz Türkiye kupasını yine müzemize getireceğimizden şüphe duymuyorum. İyi çalışıyoruz, iyi yoldayız sezon sonunu bu kez kupalarla kapatacağız taraftarımız sakin ve sağduyulu olarak inansın yeter.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt