Gökdeniz sözünü tuttu...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gokhan43

Gokhan43

Üye
    Konu Sahibi
Gökdeniz sözünü tuttu...
Gökdeniz sözünü tuttu...Türkiye Birinci Süper Ligi'nin 27. haftasında Galatasaray'ı 2-0 mağlup eden Trabzonspor, yıldız oyuncusu Gökdeniz Karadeniz'in gol attığı maçları kaybetmiyor.

Geçtiğimiz sezon attığı 14 golle Trabzonspor'un kazandığı puanlarda büyük pay sahibi olan Gökdeniz, bu sezonda takımının yüzünü güldürüyor. En son golünü ligin 20. haftasında Malatyaspor'a karşı atan Gökdeniz Galatasaray'a patladı. Geçtiğimiz sezon Trabzon'da oynanan karşılaşmada sarı-kırmızılı takıma 4-2 mağlup olarak şampiyonluk şansını ligin bitimine 1 hafta kala kaybeden Trabzonspor'da Gökdeniz, "Galatasaray bizi gecen sezon şampiyonluktan etti. Gelecek sezon onlar 100. yıllarını kutlayacaklar biz de onları bu yıllarında şampiyonluktan edeceğiz" demişti. Maçın son dakikasında attığı 2. golle Gökdeniz, Galatasaray'ın şampiyonluk hayallerine büyük yara vurdu. Yıldız oyuncu bu sezon derbi maçların ikisinde gol atma başarısı gösterdi. Ligin ilk yarısında Beşiktaş'a gol atan oyuncu bu hafta da Galatasaray'a karşı attığı golle ligde 6 hafta sonra suskunluğunu bozdu.

Trabzonspor yıldız oyuncusunun gol attığı karşılaşmalarda mağlubiyet ile tanışmadı. Oynadığı 26 karşılaşmanın 10'unda 11 gol atma başarısı gösteren yıldız oyuncu takımının kazandığı 59 puanın 30'unda katkısı var. Bu sezon toplam 15 golü bulunan Gökdeniz'in Türkiye Kupası'nda 2, Avrupa Kupaları'nda da 2 golü bulunuyor.
-----------------------------------------------------------------
;) ;) ;)
 


van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Sonuçta ne olursa olsun onlar çekişiyor fener şampiyon oluyor... :)
 

Nicolas_Anelka

Üye
HERZAMAN HERYERDE EN BÜYÜK FENER bunu herkez bilecek
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt