Göğüs Bakımı

Sponsorlu Bağlantılar

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Göğüs Bakımı
Sıkı ve diri göğüslere sahip olmak neredeyse tüm kadınların hayalidir. Günlük yaşamınızda bir takım değişiklikler yaparak sağlıklı ilgi çekici göğüslere kavuşabilirsiniz. Üstelik pratik yöntemlerle ve estetiğe ihtiyaç duymadan.



Yer çekimi kanunun en fazla etkili olduğu göğüslerin sarkmasını engellemek için göğüs tipinize uygun bir sutyen seçin. Spor ya da ev işleriyle uğraşırken sutyen takmayı ihmal etmeyin. Bu hareket halindeyken göğüslerinizin deforme olmasını engelleyecektir.Sandalyeye sırtınızı dayayıp dik bir şekilde oturun. Öne doğru eğik oturmanız göğüslerinizin sarkmasına neden olacaktır.

Hızlı kilo alıp vermemeye dikkat edin. Bu düzensizlik vücudunuzda çatlakların oluşmasıyla birlikte göğüslerinizin elastikliğini kaybetmesine neden olacaktır.Duş aldığınızda ya da banyo yaptığınızda suyun ılık olduğuna dikkat ediniz. Aşırı sıcak su cildinizi kurutur ve göğüsleriniz doğrudan etkilenir.

Yüzünüz için kullandığınız nemlendirici ya da bebe yağı ile duştan çıktıktan sonra göğüslerine masaj yapın. Masaj hareketleriniz yuvarlak hatlı ve nazik olmalıdır.Dik göğüslere kavuşmak için kollarınızın gücünü kullanın. Bir kolunuzu yana doğru açıp kasları güçlendirebilirsiniz.

Göğüs sağlığınıza önem verin. Dünya üzerinde her gün binlerce kadın meme kanserine yakalanıyor. Erken teşhis ise bu kanserin kurtarıcısı. Elinizle göğüslerinizi kontrol ettiğinizde ağrı ya da yumru gibi şikayetleriniz varsa doktora başvurun.

Gergin ve sıkılaşmış göğüsler için 2 adet yumurta akını cam bir kasede çırpın. Karışımı göğüs uçlarınıza gelmeyecek şekilde nazik hareketlerle kurulayın.
 
diyetler

diyetler

Üye
Bilgiler için teşekkürler. Hızlı kilo alıp vermek konusuna kesinlikle katılıyorum göğüs bölgem sarktı ve uyguladım hiç bir fayda etmedi dikkat edilmesi gereken birşey bence.
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: bebo21

Benzer Konular

UtkuGARIP
Cevap
0
Görüntüleme
450
UtkuGARIP
Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
544
Doğuş Pertez
Kurtuluş40
Cevap
0
Görüntüleme
603
Kurtuluş40
Doğuş Pertez
  • Kilitli
Cevap
0
Görüntüleme
444
Doğuş Pertez


Üst Alt