Gözden düşüyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Gözden düşüyor


[h=2]Brezilyalı futbolcu Felipe Melo, bu sezonki performansıyla gözen düşmeye başladı.[/h]
Sarı-kırmızılı ekibin geçen sezon elde ettiği şampiyonluğun en önemli mimarlarından biri olarak gösterilen Brezilyalı oyuncu, sergilediği futbolla kalitesini sahaya yansıtırken, bu sezon ise büyük bir hayal kırıklığı yaşatıyor.

Geçen sezonki futboluyla taraflı tarafsız herkesin övgüsünü alan ve Galatasaray yönetimini de bonservisini alma yolunda harekete geçiren Melo, uzun süren pazarlıklar ve İtalya’nın Juventus ekibinden yeniden kiralanması sürecinin ardından performans olarak büyük bir düşüş yaşadı.

Galatasaray’la sezon öncesi kamplarına katılamayan ve ligin başlamasına kısa bir süre kala yeniden kadroya dahil olan Felipe Melo, teknik direktör Fatih Terim’in ısrarla forma vermesine karşın, beklentilerin çok uzağında bir futbolla mücadelesini sürdürüyor.

-Henüz skora katkı veremedi-
Sarı-kırmızılı ekipte savunma yönü daha etkili olarak orta sahada mücadele eden Melo, geride kalan sezonu ligde 12 golle kapatırken, bu sezon skora henüz katkı veremedi.

Bu sezon ligdeki 7 maçın tamamında süre alan Brezilyalı yıldız, geçen sezonun ilk 7 haftasında rakip fileleri 3 kez havalandırırken, bu sezon ise adına yazılan tek golü Beşiktaş derbisinde kendi ağlarına gönderdi.
Melo, taraftarlarda kredisi en yüksek isimlerden biri olmasına karşın, son dönemde zaman zaman ıslıkların da muhatabı olmaya başladı.

-Takımın en çok kazananlarından-
Geride kalan sezonu garanti para ve maç başı ücretleriyle 4 milyon avroya yakın bir gelirle kapatan Felipe Melo, ücretinde yaptığı indirime karşın bu sezon da takımın en çok kazanan isimlerinden biri durumunda.
Bu sezon için Juventus’tan tekrar kiralanan oyuncu, 2 milyon 900 bin avro sabit transfer ücreti ve maç başına 25 bin avro ücret kazanıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt