Gökhan Gönül'e bir dev daha talip oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gökhan Gönül'e bir dev daha talip oldu
Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışında olmasına katkı sağlayan ve dünya devlerinden Barcelona'nın da listesinde bulunan Gökhan Gönül'e bir dev daha talip oldu..














Türk futbolunun son zamanlarda yetiştirdiği yıldız futbolculardan birisi olan Fenerbahçe'nin ve Milli Takım'ın değişmez sağ beki Gökhan Gönül'e İngiliz devi Chelsea'nin talip olduğunu iddia edildi.
İngiltere'de yayın yapan The People isimli gazetenin haberinde, 26 yaşındaki yıldız futbolcunun Mavilerin takibine takıldığı ve Portekizli futbolcu Bosingwa'nın takımdan ayrılma ihtimaline karşı milli yıldızın alternatifler arasında ilk sırada yer aldığı duyuruldu. Haberde 26 yaşındaki yıldız futbolcunun son dönemlerde gösterdiği performans ile birçok takımın dikkatini çektiği vurgulandı. Chelsea'nin Gönül'ü transfer edebilmesi için 10 Milyon Euro'yu gözden çıkarması gerektiğini yazan gazete, Mavilerin bu bedeli ödemeye hazır olduğuna da dikkat çekti.
Bilindiği gibi Fenerbahçe'nin İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynadığı maçı İspanyol devi Barcelona'nın oyuncu izleme ekibinden Paco Martines de izlemiş ve milli oyuncuya tam not vermişti.
 


Samsun55''

Samsun55''

Üye
yakışır ama biz naparız sonra
 

OğuzcanAbi

Üye
vay be ! :D
 
MetQ7

MetQ7

Üye
İnşallah gider de bir tane daha gururumuz olur:)
 
cehili

cehili

Üye
Türk oyuncuların önü açıldı. Arda ve Gökhan'da giderse artık Türk futbolculara olan ön yargı kalkmış olacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt