Gnctrkcll abonelerine bedavadan kampanyalar

Sponsorlu Bağlantılar

alemburda

alemburda

Üye
    Konu Sahibi
Gnctrkcll abonelerine bedavadan kampanyalar

Hemen cep telefonunuzun mesaj kısmına FUTBOL yazıp 7777‘ye gönderin ve 1 ay boyunca Turkcell Süper Lig LİGTV haber paketine ücretsiz üye olun. LİGTV paketinde sadece 4 büyükler bulunuyor.
Bedava nasıl abone olacağım?
Cep telefonunuzun mesaj kısmına FUTBOL yazdıktan sonra boşluk bırakarak GS, FB, BJK veya TS yazarak 7777‘ye göndermeniz yeterli.
Turkcell Süper Lig LİGTV haber paketinde neler var?
Turkcell Süper Lig’de neler oluyor? Son dakika gelişmeleri, LİGTV’nin özel haberleri, Haftanın Fikstürü ve daha fazlası her gün mesajlarla cebinizde olacak.
Ayrıca cep telefonunuzun mesaj kısmına FUN1, FUN2, FUN3, FUN4, FUN5, FUN6, FUN7, FUN8 veya FUN9 yazıp 2111‘e göndererek cep telefonuna ücretsiz resim indirebilirsin.
Örnek: FUN1 yaz 2111′e gönder.
Nasıl Gnctrkcll abonesi olurum?
Gnctrkcll’li olmak için cep telefonunuzun mesaj kısmına GNC yazıp 2222‘ye gönderiniz. 5555′ten gelen kısa mesajı cevapladığınız zamanı takip eden 24 saat içerisinde Gnctrkcll üyesi olduğunuza dair bilgi alacaksınız. İsterseniz Online İşlem Merkezine girerek yada Turkcell Ekstraya giderek Gnctrkcll üyeliğinizi yaptırabilirsiniz.
Gnctrkcll şifremi nasıl öğrenirim?
Gnçtrkcll şifrenizi öğrenmek için cep telefonunuzun mesaj kısmına SFR yazıp, 2222‘ye mesaj göndermeniz yeterlidir. Gnçtrkcll şifreniz anında size ulaştırılacaktır. :oke::sn:

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Tesekkurler.
Bilgi icin...

yasirarslan

yasirarslan

Üye
saolasın kardeşim

izzettin4747

Üye
saol

I Love Techno

I Love Techno

Üye
üstüne para verseler kullanmam türkcell'i kampanyası onların olsun.

gencbayraktarli

gencbayraktarli

Üye
Ben şahsen Turkcell Kullanıcısı Olarak Bedava Olduğunu Düşünmüyorum. Ille O Bedavanın Acısını çıkarırlar...
Bilgi Içn Genede Teşekkürler...

ycg35

ycg35

Üye
bilgi içn saol fanatik cimbom...

dgn_abdullah

dgn_abdullah

Üye
sagol. bilmeyenler için iyi bilgi.

erhanokur

erhanokur

Üye
Biliyorum bu kampanya bilgileri bana Turkcell'den de geldi ilk ay ücretsiz ama sonradan ücretli olacağı için tereddütde kaldım acaba bu tuzak olmasın?

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
ilk ay bedava 2. ay % 100 zam yapıp bedavayı çıkarırlar

paradox1026

paradox1026

Üye
yha denemek lazım:D