GMail'de e-postalarınızı Akıllı Etiket uygulamasıyla gruplayın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

abcdefgh12

    Konu Sahibi
GMail'de e-postalarınızı Akıllı Etiket uygulamasıyla gruplayın

Google, G-Mail'de E-postaları önemlilik derecesine göre gruplayan akıllı etiket uygulamasını başlatarak kullanıcıların maillerindeki karışıklığı gidermeyi amaçlıyor.

Mail kullanıcılarının önemli bir sorunu da birçok yerden gelen e-postalarında ortaya çıkan karışıklıktır. İş ile ilgili olan, tanıdıklardan, üye olunan forumlardan, reklam amaçlı ve bunun gibi birçok şekilde gelen e-postalar, kullanıcının posta kutusunda büyük karmaşaya sebep oluyor. Bunun önüne geçmek isteyen Google, bir süre önce Öncelikli E-postalar uygulaması başlatmış; fakat bu uygulamada düzenleme için yeterli olmamıştı. Bunun üzerine bu soruna çözüm getirmek isteyen Google çalışanları, e-postaları daha iyi yönetmek için 'Akıllı Etiket' adında yeni bir uygulama geliştirdi.


Geliştirilen özel bir algoritma sayesinde, posta kutunuza gelen toplu mesajlar içerisinden, toplu gönderim, bildirim ve forumlardan gelen mesajları ayırt eden Akıllı Etiket uygulaması, bu ayırt edilen mesajları akıllı şekilde etiketliyor. Bu şekilde bu üç farklı e-postadaki mesajları toplu olarak görüntüleme imkanına sahip oluyorsunuz. Akıllı Etiket uygulamasını sizin etkin hale getirmeniz gerekiyor; aksi halde uygulama aktif olmuyor. Aktif hale getirebilmek için resimde de anlattığımız gibi GMail içerisinde bulunan Labs ikonuna tıklayarak Akıllı Etiket uygulamasını etkin hale getirmeniz yeterli oluyor.

kaynak:bilisimlive
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt