GM 9 Pro, yerli üretim logusuyla raflardaki yerini aldı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
GM 9 Pro, yerli üretim logusuyla raflardaki yerini aldı
General Mobile firmasının geliştirdiği yeni amiral gemisi telefon modeli GM 9 Pro, yerli üretim logosuyla birlikte raflardaki yerini aldı.


Kısa bir süre öncesinde karşımıza yeni akıllı telefon modeli GM 9 Pro ile birlikte çıkış yapan General Mobile markası, Türkiye'de yerli üretim atağına destek veren en önemli teknoloji firmalarından birisi olarak karşımıza çıkıyor. Firmanın en güçlü modeli olan General Mobile GM 9 Pro bu bağlamda geliştirilirken, cihaz ülkemizde yerli üretim logolu ilk akıllı telefon modeli olacak.



33 farklı ülkede faaliyetine devam eden General Mobile firması, inovasyon ve Ar-Ge çalışmalarını sürdürecekken, satış fiyatı ise ürünün ambalajında yer alacak. Öte yandan Ticaret Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen fiyat etiketi yönetmeliğine görede düzenleme kapsamında ürünün fiyat etiketi, üretim yeri ve ayırıcı özelliği gibi bilgilerde ürün kutusu üzerinde gözükecek.



Tüm vergiler dahil olmak üzere satış fiyatı belirlenecekken, ülkemizde 2.899 TL karşılığında satışlarına başlanıldığı belirtelim.

General Mobile GM 9 Pro için Android 9.0 Pie Beta Güncellemesi Yayınlandı


Türkiye’nin en çok tercih edilen yerli telefon markası General Mobile; Android 9 Pie Beta güncellemesini geçtiğimiz günlerde lansmanını yaptığı yeni yıldızı GM 9 Pro kullanıcılarına sunmaya başladı. GM 9 Prokullanıcılarının deneyimleyeceği, Android 9 Pie ile General Mobile, en güncel Android deneyimini yaşatacak.



Google ile olan işbirliği kapsamında birçok yeniliğe imza atan General Mobile, güncellemeler konusunda da iddiasını sürdürüyor. General Mobile, Google’ın yeni işletim sistemi Android 9 Pie Beta versiyonunu geçtiğimiz günlerde lansmanını yaptığı yeni yıldızı GM 9 Pro kullanıcılarıyla buluşturuyor. Bu sayede General Mobile kullanıcıları Android işletim sisteminin en güncel versiyonuna kavuşmuş oldu. Güncellemeyle birlikte kullanıcılar yeni geçiş animasyonları, all in one ana ekran butonu, yeni ses kontrol arayüzü, değiştirilebilir navigasyon bari gibi birçok yenilikten faydalanabilecek.
GM 9 Pro, yerli üretim logusuyla raflardaki yerini aldı
 
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK


Üst Alt