GM 8 Android 9 Pie Güncellemesi yayında!

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
GM 8 Android 9 Pie Güncellemesi yayında!
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Tüm GM 8 Kullanıcıları kademeli olarak, Android 9 Pie sahibi olacaklar!..

GM8 kullanıcıları tarafından uzunca bir süredir beklenen Android 9.0 Piegüncellemesi bugünden itibaren dağıtılmaya başlandı. Kademeli olarak dağıtılmaya başlanan yeni Android güncellemesi ile beraber, General Mobile GM8 kullanıcıları birçok yeni özelliğe kavuşuyor.

Instagram hesabından yapılan duyuruyla müjdelenen General Mobile GM8 Android Pie güncellemesi, ile beraber bir önemli özelliğe kavuşan kullanıcıları tabiri caizse bambaşka bir akıllı telefon deneyimi bekliyor.

– Yeni Bir Gezinme Deneyimi : Yeni gezinme deneyimi ile beraber GM8’in tek el ile kullanımı daha kolay bir hale getirildi.

– Ses Kontrol Arayüzü: Basitleştirilmiş yeni ses kontrol arayüzü dikey bir tasarıma sahiptir ve varsayılan olarak kullanıcıların en sık kullanmak istediği ses ayarı olan “Medya Sesine” ayarlanmıştır.

– Otomatik Rahatsız Etmeyin Modu: Hava karardığında Gece Modu’nu açar. Ardından Rahatsız Etmeyin Modu’nu açarak belirlenen uyku saatinde ekranı gri tona geçirir. Bu renk modu beyni çok daha az uyardığından kullanıcıların güzel bir uyku için telefonlarını kenara bırakmalarına yardımcı olur.

– Uyarlanabilir Parlaklık: Uyarlanabilir Parlaklık, ortamdaki ışığı göz önünde bulundurarak kullanıcıların ekran parlaklığı tercihlerini öğrenir ve verimli bir şekilde otomatik parlaklık ayarı yapar.

– Otomatik Döndürme Butonu: Artık ekranınız yanlışlıkla dönmeyecek! Kullanıcının ekranı döndürmek istediğini doğrulamak için gezinti çubuğunda yeni bir döndürme butonu sizi bekliyor.

Tüm bunların haricinde bir takım performans iyileştirmeleriyle de ön plana çıkan General Mobile GM8 Android Pie güncellemesi ile beraber kullanıcıları daha stabil bir akıllı telefon deneyiminin de beklediğini özellikle belirtelim.


Android 9 Pie ile gelen Yeniliklere ulaşabilirsiniz.

Tüm Modeller için, Güncelleme planına ulaşabilirsiniz.
 

Ekli dosyalar

Son düzenleme:


Üst Alt