Gizli kahraman

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TwiNKie...

TwiNKie...

Üye
    Konu Sahibi
Gizli kahraman
Kazım'ın golünde asist yapan; Güiza'yı mükemmel paslarla 2 kez kaleciyle burun buruna bırakan Kaptan Alex, Semih'in golünün de hazırlayıcısı oldu.

7’de 7 yapmak için çıktığı Antalyaspor karşısında istenen futbolu oynayamasa da, birçok pozisyona giren, 3 topu direkten dönen, bir penaltısı verilmeyen Fenerbahçe’de bu zenginliğin tek bir yaratıcısı vardı; Kaptan Alex. Brezilyalı yıldız, öyle işler yaptı ki, taraftarı da, yöneticileri de mestetti. 9. dakikada mükemmel bir hareketle Orhan Ak’tan kurtardığı topu plaseyle kaleye gönderen Sambacı’nın şutu kaleciden döndü. Akabinde gelişen atakta Cristian’ın gönderdiği topu nefis bir topuk pasıyla Kazım’ın önüne bırakan Kaptan, golün hazırlayıcısı oldu.
İnanılmaz paslar attı
55. dakikada orta sahada topla buluşan Alex, iki Antalyalı oyuncunun arasındaki Güiza’ya 40 metreden öyle bir pas attı ki, İspanyol yıldız bir anda kaleciyle karşı karşıya kaldı ama pozisyonu kullanamadı. Brezilyalı yıldız, 78. dakikada Güiza kendisine topu uzattığında rakip ne yapacak diye beklerken, 3-4 Antalyalı arasından öyle muhteşem bir pas attı ki, İspanyol oyuncu bir kez daha kaleciyle burun buruna kaldı. Ancak Güiza yine topu kaleciye nişanladı. 90. dakikada Fenerbahçe savunmadan çıkmaya çalışırken, iki Antalyalı arasında topa sahip olan Alex, engellemelere rağmen birden dönüp, sağ ayağıyla orta yuvarlakta bekleyen Güiza’nın önüne bıraktı. İspanyol golcü de topu taşıdıktan sonra Semih’e aktardı ve galibiyet golü geldi. Fenerbahçe, Antalya’dan mutlu dönerken, alkışlar da Kaptan Alex’e gitti.

İŞTE O POZİSYON
Güiza, topu Alex’ten alırken, en yakın Antalyalı kendisine 10-12 metre uzaktı.

Güiza topu sürerken, sağında Semih, solunda Uğur, 3 metre geride Balili vardı.
İspanyol oyuncu son hamlede topu Semih’e çıkardı, o da ağlara gönderdi.
(Görüntüler Lig TV’den alınmıştır.)

Kaynak : fanatik.com.tr
 


MUHAMMED ENES

MUHAMMED ENES

Üye
gerçekten güzel gool dü devamını dileriz ...
 
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Alex her zaman kahraman..
 

<~STaT!c-X~>

Üye
Gayet kolay ve basit bir goldü ama genede Alex'i tebrik ederim.
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Ustalık kokan bir goldü. Basit olabilir ama her takımın bu kadar uzun pasla 3'e 0 karşı rakip sahasına girmesi harçı değildir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
269
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
472
DiaBLoS
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
457
Kingmortall


Üst Alt