gittigidiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zoom

Üye
    Konu Sahibi
gittigidiyor
ebay olmazsa burdan tel almayı düşünüyorum ama açıkçası bizim millete pek güvenemiyorum ne biliyim sorunlu telefon felan olur (benim dayım satıyoduda :lol2: ) hiçte alış veriş yapmadım sizce güvenli mi?
 


ardaca

Üye
bence güvenli. güvenli satış bölümünü incele. önce parayı havuz hesabına yatırıyosun sonra aldığın ürün geliyo. beğenmezsen haber veriyosun ve para adamın hesabına aktarılmıyo. bence güvenli hatta ebayden bile güvenli. çünkü orda parayı alıp vermezse yapabileceğin birşey yok! sadece negatif puan ama burda öyle değil!
 

zoom

Üye
    Konu Sahibi
yani ben ürünü alıyorum bakıyorum bi sorun gördüğümde parayı vermiyorum ve ürünü geri yolluyorum öylemi peki bu ürünü aldıktan kaç gün sonra kesin yollamak gerekli parayı birde kredi kartı olmadan oluyor mu bu işler ??
 

RockFord Fosgate

Üye
galıba 8 gun ıcınde ama sunu da unutma satıcıdan satıcıya degısıyo bazıları memnunıyet garantılı dıyo begenmezsınız gonderın dıyo fılan!!!
 

zoom

Üye
    Konu Sahibi
peki varsayalım 10 gün sonra bi sorun çıktı ozaman napıcan bi garanti var mı?
 
emreakcali

emreakcali

Üye
ben protein ve amino asit lerimi hep ama hep gitti gidiyordan aliyorum 3gün icinde eve geliyor adanaya

ama kullanilmis bi v600 almisti arkadasim sorun programsal bi sorun cikti geri paasini almak icin 15gün ugrasti ama aldi
 

ardaca

Üye
adam kargoladıktan sonra 2 gününüz var. ve kargoyu getiren kişinin yanında açmanız gerekiyor kargo şirketinden olabilecek hasarlar için. ürünü kontrol ediyorsunuz beğenmezseniz kargo parasını sizin ödemeniz şartıyla ürünü geri gönderiyorsunuz ve daha sonra paranız hesabınıza geri yatırılıyor.

kredi kartı olmadan olmuyor maalesef. aslında eft de var ama bilmiyorum kredi kartı daha kolay geliyo bana!
 

fairplay66

Üye
Arkadaşlar başımdan geçen iki olayı size anlatayım, bu sitenin ne kadar güvenli olduğuna ve alışveriş yaptıktan sonra başınıza neler gelebileceğini iyi düşünüp öyle karar verin. Sanırım bir çok kişi bu siteden alışveriş yaparken sonradan olabilecekleri benim gibi hesaba katmıyor.

Ben Gittigidiyor.com dan satıcının beyanına güvenerek 1 adet fotoğraf makinesi ve 1 adet bilgisayar aldım.
Aldığım bilgisayar çalıntı çıktı. Bilgisayarı kullanırken 15 gün kadar sonra bir gün evime polisler geldi ve bana önce bir siteden alışveriş yapıp bilgisayar alıp almadığımı sordular ve bende aldım dedim. Eve girip bilgisayarı aldılar ve bilgisayarla beraber beni karakola götürdüler. Karakolda 3 saat kadar ifade işlemleri sürdükten sonra, Komiser benim memur olduğum için nezarette tutulmama gerek olmadığını ve yarın savcılığa çıkmak üzere tekrar gelmemi istediler. Ertesi gün savcılığa gittim savcı bana resmen suçlu muamelesi yaptı. Korktum içeri atacak diye. Meğerse çalıntı ürünlerde satan kadar alıcıda suçlu oluyormuş. Bizim bilgisayar gitti tabi olan da bana oldu. Bir sonuç alamadım. Parayı verdik birde suçlu olduk. Gittigidiyor.com kendi sitesine kurallar koymuş satılan ürünüden satıcı sorumlu diye %10 komisyon ücretine alıyor gerisine karışmıyor. Yani sahte, çalıntı, kaçak, klonlu cep telefonu v.b. şeyleri bilmeden alıp sonrada uğraşlar verip sonuçsuz kalmanız mümkün. Öyle bir yer yani. Satılan ürünü denetleme diye bişey yok. Satıcıdan ürünü satışa koyarken kendisine ait olduğunu belgeleyecek hiçbir şey istenmiyor. (Bunuda sanırım listeleme ücretinden kazandığı paradan olmamak için yapmıyor. Zira günde binlerce ürün listeleniyor her listelemeden belge istese ki bunu alıcıya korumak adına yapması gerekir o zaman da listelemeden kazandığı tatlı paradan olacak) Hal böyle olunca çalıntı mal satmak için fırsat yeri oluyor.

Fotoğraf makinesine gelince aradan 2 ay geçmeden arızalandı. 250 tl. ye makineyi aldık, 250 tl. tamir ücreti istedi Canon firması. Evde öylece duruyor. Satıcıya anlattım durumu ama bendeyken sağlamdı ürünü alıp onay verdiniz siz bozdunuz tamir ettirin diye bi mesaj geldi. 2.el olduğu için bir hakta talep edemiyorsun.

Benim başıma gelenler sizlerin başına gelmesin bu siteden alışveriş yaparken çok dikkatli olun hatta yapmayın. Sonra benim gibi hem mağdur hem suçlu olursunuz !!!

Anlayamadığım yasal olmayan satışların yapıldığı bu siteye Devletimizin yetkililerinden kimse neden dur demiyor?
</SPAN>
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt