Gionee S8 akıllı telefon resmi olarak duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Gionee S8 akıllı telefon resmi olarak duyuruldu
Gionee’nin yeni akıllı telefon S8 resmi olarak duyuruldu. Özellikle cihazın tasarımı oldukça ilgi çekiyor…



Akıllı telefon pazarında mücadele eden firmalar şu günlerde arka arkaya yeni cihazlarını resmi olarak duyururken, cihaz tanıtan firmalar arasında Gionee de katıldı. Çin’in önemli akıllı telefon üreticilerinden olan Gionee, bir süredir hakkında bilgiler gelen yeni cihazı Gionee S8’i resmi olarak duyurdu.



Gionee S8 akıllı telefon tasarım olarak oldukça başarılı gelirken, son dönemde Çinli firmaların sunduğu ilgi çeken yeni modellerden birisi olarak pazarda yüksek satış rakamlarına ulaşmaya da aday gibi görünüyor.

Yeni akıllı telefon tamamen metal kasa tasarımı içerirken, 5.5″ büyüklüğünde dokunmatik ekran içeriyor. Ekranın çözünürlüğü ise 1920×1080 piksel Full HD olarak belirlenmiş. Ayrıca 2.5D kavisli cam tasarımı da içeren cihazın ekranı 3D Touch özelliği içeriyor. Touch, Tap ve Press olarak bu özellik 3 seviye olarak geliyor.

Gionee S8 akıllı telefon MediaTek tarafından geliştirilen sekiz çekirdekli 64-bit işlemcili Helio P10 yonga setinden güç alıyor. 4GB sistem belleğine sahip olan akıllı telefonun ayrıca dahili veri kapasitesi de 64GB olarak belirlenmiş.

Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışan Gionee S8 akıllı telefon 3.000mAh batarya içerirken, ayrıca ön tarafta yer alan Home tuşuna entegre olarak parmak izi tarayıcısı da geliyor.

Çift SIM kart desteği ve 4G LTE özelliği ile gelen bu yeni akıllı telefon Mart ayında satışa sunulacak ve fiyatının da 450€ civarında olacağı kaydediliyor.

Gionee S8 akıllı telefon resmi olarak duyuruldu - MaxiCep
 
  • Beğen
Tepkiler: Esendağlı

Benzer Konular

XXXturi01
Cevap
17
Görüntüleme
405
DarkredBlue61
gonyalı
Cevap
4
Görüntüleme
321
DarkredBlue61
TheNightMare.
Cevap
1
Görüntüleme
327
ömer talat katı
TheNightMare.
Cevap
0
Görüntüleme
252
TheNightMare.


Üst Alt