Gigabyte mobil piyasasına giriyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tsubasa

tsubasa

Üye
    Konu Sahibi
Gigabyte mobil piyasasına giriyor
Anakart başta olmak üzere çeşitli bilgisayar parçalarıyla adını duyuran Tayvanlı Gigabyte firması cep telefonu piyasasına gireceğini açıkladı. Firma yaptığı bu açıklama, en büyük rakibi Asustek'in ilk cep telefonunu piyasaya sürmesinden bir sene sonra geldi....

Ünlü anakart üreticisi Gigabyte yaptığı açıklamada üst-uç piyasa için üreteceği telefonların ilk etapta Tayvan sınırları dahilinde satılacağını belirtti. İlk etapta 42 milyar dolarlık bir piyasa olan Tayvan piyasasında kendini gösterecek telefonlar Gigabyte Communications adı altında üretilecek. Firma ayrıca üreteceği cep telefonlarının dünya çapında satışı için uluslar arası firmalarla görüşeceğini de ekledi. Tayvan'daki büyük lokal üreticiler arasında BenQ, IAC ve OKWAP firmaları başta geliyor. Lokal üreticiler cep telefonun piyasasının sadece yüzde 20'sine sahip

alıntıdır...
 


Shadowman07

Shadowman07

Üye
bi o eksikti zaten
 
NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
olsun olsun rekabet artarsa ucuzlar bizde istesiğimiz telefonu alırız böylece ;) şahsen ben w800i alacam 1 haftaya kadar ;)
 
Shadowman07

Shadowman07

Üye
rekabet artabilir belki ama piyasada zaten yeterince marka var..
 

metintekin

Üye
NOKİA dan şaşmammmm
 
Caine

Caine

Üye
yaw bu gigabyten dan nefret ediyorum ve en ucuz tlfyide piyasaya sürse asla alıp kullanmam :eksi:
 
Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
Valla bu kadar iyi deil bence....arcelik v.s casper falan da girsede nokia ve sony siemens varken bisi yapamazlar..yapsalar bile biz kullanmayız.
 
DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
asusta cıkarcak die duymustum ama böle bilgisayar parcaları ureten fırmaların telefonları tutmuo
bkz:lg
bkz.benq :noo:
 
ibonline

ibonline

Üye
bi bu eksikti ama tutmaz niyemi sebep acık ve net piyasa liderleri nokia se motorola siemens samsung v.s gibi bunlar artık kalıplaşmış ne gigabyte nede asus bu saaaten sonra bu işe giremezler girselerde piyasada yer edinemezler kanaatim böyle ;;)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt