Geri vitese taktılar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

delimakina

Üye
    Konu Sahibi
Geri vitese taktılar
Geri vitese taktılar!
G.Saray’la sözleşmesi olmasına rağmen Ribery’yi transfer eden Marsilya, Cim Bom’un hukuk mücadelesi karşısında geri adım attı

G.Saray’a, Ribery için Metz’e ödenen 1 milyon 900 bin Euro’luk bonservis bedelini öneren Fransız kulübü, teklifini 3 milyon Euro’ya kadar çıkardı. Ancak 10 milyon Euro’da direten Sarı-Kırmızılı yöneticiler teklifi geri çevirdi. Ribery’nin sözleşmesindeki, ‘Parası 90 gün içinde ödenmediği taktirde serbest kalır.’ maddesinden yararlanarak transferi gerçekleştiren Marsilya kulübü, Fransız futbolcu ile sözleşme imzalamıştı. Bu olaydan sonra hem Ribery hem de Marsilya kulübü ile UEFA nezdinde büyük bir hukuk mücadelesine girişen Galatasaray yönetimi, sonunda istediğine ulaştı.

G.Saray’ın sözleşmeli futbolcusuyken Ribery’yi transfer eden Fransız Marsilya kulübü Sarı-Kırmızılı takımın hukuk mücadelesi karşısında geri adım atmak zorunda kaldı. Henüz UEFA bu konu ile ilgili bir karar vermese de Sarı-Kırmızılı yönetimin bu hukuk mücadelesi sonuç verdi ve Marsilya kulübünün Galatasaray ile masaya oturmasını sağladı. Fransız kulübünün Sarı-Kırmızılı yöneticilerle anlaşmaya sıcak baktığı öğrenildi. Marsilya bu olaylardan sonra Ribery’nin bonservisini almak için Galatasaray’ın Metz’e ödediği 1 milyon 900 bin Euro’yu Sarı-Kırmızılı kulübe teklif etti. Ancak Galatasaray’ın bu rakama sıcak bakmaması üzerine Marsilya, miktarı 3 milyon Euro’ya çıkardı.

İkinci Başkan Ergun Gürsoy, “Şu anda Marsilya’dan üç milyon Euro’luk teklif aldık. Pazarlıklar sürüyor. Bakalım ne olacak.” dedi. Gürsoy, Ribery’nin çok genç ve tecrübesiz bir oyuncu olduğunu belirterek, “21 yaşında ve ilk kez yurt dışında oynamaya giden bir oyuncunun aldığı ilk teklif karşısında böyle bir hata yapması kaçınılmaz oldu. Burada Ribery’den çok menajerlerinin ve Marsilya kulübünün hatası var. İstediğimiz rakamı verirlerse Ribery, Marsilya’da oynar. Aksi taktirde Galatasaray’da forma giymeye devam eder. Her hata yapan oyuncuyu takımdan kovma lüksümüz yok.” diye konuştu. Gürsoy, Marsilya’dan Ribery için ne kadar bonservis ücreti istediklerini açıklamadı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt