Geretsten Krala övgü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

delimakina

Üye
    Konu Sahibi
Geretsten Krala övgü
Gerets'ten Kral'a övgü

Teknik direktör Gerets, çift kale maçta oyuncularını sık sık uyararak, "Kaleyi gördüğünüz yerden şut çekin. Oyunda sadece golü düşünün. Toplu saldırın, dönüşünüz de toplu olsun" dedi.

Belçikalı teknik adam Hakan Şükür'ün özellikle kafa gollerinden sonra 'bravo' diye bağırarak alkışladı. İdmanda yeni transferlerden Atlan, yaptığı hareketlerle göz doldurdu. Yaklaşık 1.5 saat süren idmanda futbolcuların oldukça istekli olmaları dikkat çekti.

Öte yandan, Galatasaray'ın kamp yaptığı Victoria Oteli'ne idman esnasında Türk seyirci alınmıyor. Futbolcuların rahat bir ortamda çalışması amacıyla yapılan uygulamaya Türk seyirciler tepki gösteriyor. Otele girmeyi başaran az sayıdaki Türk seyirciler, futbolculardan imza alıyor.

Gerets'in Insua öfkesi

10 Numara’nın 1 numaralı adayı Insua dün Boca Juniors’a imza attı. Hem de Galatasaray’ın önerdiği 1 milyon Euro’nun yarısına.

Güney Amerika’dan tatsız haber

Maalesef kötü haber... Galatasaray, İnsua trenini kaçırdı. Arjantinli oyuncu, Sarı - Kırmızılı takımın yıllık 1 milyon Euro’luk teklifini “Samimi” bulmadığını ima ederek 500 bin Euro’ya Boca Juniors’la anlaştı. İmza töreni sonrası medya ordusunun karşısına çıkan yıldız futbolcu, bir basın mensubunun “Galatasaray size Boca’nın önerdiği paranın iki katını teklif etti. Niye gitmediniz” sorusuna çarpıcı bir yanıt verdi:

“Yüzyüze değil faksla teklif”

“Onlarla daha önce de görüşme şansı bulmuştuk. Ancak bu görüşmeler kesinlikle yüz yüze yapılmadı. Genelde tekliflerini faksla geçtiler. Bu yüzden ciddi olup olmadıklarına inanamadım. Ayrıca riske girmek istemedim ve daha az bir ücretle ülkemde kaldım.” Bu arada Galatasaray’ın bonservis için istenen 4 milyon Euro’yu, İnsua’nın Boca ile anlaşmasından sonra kabul ettiği ve dolayısıyla geç kaldığı kaydedildi.

Arjantin’de yaşanan bu gelişmeler Hollanda’da da şok etkisi yarattı. Keyfi kaçan teknik direktör Eric Gerets, arkadaşımız Mehmet Demircan’a, “Kamp yerimiz çok güzel ama transferler gecikiyor. Bu da beni huzursuz ediyor. Geç kalıyoruz. Transferi bir an önce bitirirsek iyi olur. Ayrıca sadece transfer yapmak için transfer yapmamalıyız. Genel olarak herşeyden memnunum ama keyfimi kaçıran tek şey transferlerin gecikmesi” diyerek yönetime mesaj yolladı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

jojo_va
Cevap
3
Görüntüleme
358
Baydırman
jojo_va
Cevap
0
Görüntüleme
309
jojo_va


Üst Alt