Geretsin adamı Denilson

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

delimakina

Üye
    Konu Sahibi
Geretsin adamı Denilson
Gerets'in adamı Denilson!

Galatasaray'da gözler, Teknik Direktör Eric Gerets'in, işaret ettiği oyuncuya çevrildi. "Aradığım adamı buldum" diyen Belçikalı çalıştırıcının kastettiği oyuncunun Real Betis'te forma giyen Brezilyalı Denilson de Oliveira olduğu söyleniyor. Alınan duyumlara göre yönetim bu futbolcu için hemen harekete geçti ve ilk adımı attı.

Gerets'e söz verildi

Denilson'un menajeri ile yapılan görüşmede bonservisinin 10 milyon euro olduğunun öğrenilmesi yönetimin neşesini kaçırdı. Gerets'e yıldız sözü veren yönetim, mahçup olmamak için alternatif çare düşünmeye başladı.

Bekleniyor

İlk olarak bu futbolcuyu kiralık olarak kadroya katmayı planlayan yöneticiler bu konudaki düşüncelerini menajerlere iletti. Real Betis'li yöneticilerin kiralık önerisine verecekleri yanıta göre Denilson için son hamle yapılacak

Denilson Kimdir?

1977 doğumlu olan Denilson, orta sahanın solunda oynuyor. 2000'de kısa bir dönem hariç 7 sezondur Real Betis'te forma giyen yıldız, Brezilya Milli Takımı'nda da yer alıyor. Geçen sezon 10 maç forma giyip gol atmayan Denilson, 1994'ten bu yana 10 sezonda 24 gol kaydetti.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt