Gerets harikadır

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mayday_

Üye
    Konu Sahibi
Gerets harikadır
Popescu, PSV'den arkadaşı olan Galatasaray'ın yeni hocasını, benle yaptıgı röportajda, "Bana hem kardeşlik, hem de babalık yaptı" diye anlattı. Rumen Menajer, Gerets'in yardım için kendisini İstanbul'a davet ettiğini söyledi



22 yaşında PSV'ye gittiğini, ancak dil sorunu nedeniyle tereddütleri bulunduğunu ifade eden Popescu, "Çok fazla olmasa da İtalyanca biliyordum. Bu nedenle Teknik Direktör Boby Robson bir formül bularak, İtalyanca bilen tek futbolcu olan Gerets'le beni oda arkadaşı yaptı. Çok harika bir insandı. Bana hem kardeşlik, hem de babalık yaptı. Jübilesine kadar birlikte odayı paylaştık" diye konuştu.
Gerets'in de savunma oyuncusu olması nedeniyle kendisine çok yardımcı olduğunu vurgulayan Popescu, "Sürekli taktik ve nasıl bir stille oynamam gerektiği konusunda yardımcı oldu. Soğukkanlılığımı Gerets'ten almış olabilirim" ifadesini kullandı.

"Bol sıfır yok"
Gerets ile en son iki hafta önce görüştüğünü belirten Popescu şunları söyledi: "Galatasaray'ın gündeminde olduğu için hemen telefona sarıldım ve kendisini tebrik ettim. O da bir espri yapıp, 'Futbolculuktaki gibi para kazanamayacağım ! Sanırım Galatasaray'la yapacağım sözleşme bol sıfırlı olmayacak' dedi. Ayrıca ben aramasaydım, o arayacağını söyledi. Gerets, İstanbul'a kendisiyle birlikte gelip ona yardımcı olmamı, Galatasaray ve İstanbul hakkında bilgiler vermemi istedi. Ben de ona kendisinin programına göre yardımcı olacağımı söyledim."
 
hacker_akbal

hacker_akbal

Üye
bakalım bunun faydaları ne olacak
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Samsun55''
Cevap
0
Görüntüleme
400
Samsun55''
Atakan
Cevap
3
Görüntüleme
732
'Davut
DiaBLoS
Cevap
2
Görüntüleme
408
DiaBLoS
Kingmortall
Cevap
4
Görüntüleme
2K
esokmen


Üst Alt