Gercek yalanlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
Gercek yalanlar
Transfer sezonu başlar başlamaz, her gün basın tarafından transfer edilen yabancı ve yerli futbolcularla ilgili haberleri, Süper Lig kulüpleri yalanlamaktan bıkarken, taraftarların da aklı iyice karışmış durumda.

Özellikle Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray üzerine yoğunlaşan transfer iddiaları, bu üç kulübün yöneticileri tarafından günaşırı yalanlanırken, ortaya atılan iddialar dış basında da geniş yankı uyandırıyor.

Fenerbahçe'nin Rüştü'nün yerine Şampiyonlar Ligi kupasını kaldıran Liverpool'un kalecisi Dudek'i alacağı, Denizlispor'dan Güven ile anlaştığı, yönetimin Nobre'yi göndermeyi düşündüğü haberleri resmi açıklamayla yalanlanırken, Beşiktaş Kulübü'nün Carew'in yerine Kovaceviç ile Biscan'ı aldığı yönündeki haberler de büyük tepki çekti.

Hakkında en çok transfer iddiası ortaya atılan takım ise Galatasaray olurken, sarı-kırmızılı takımın şu ana kadar Insua ve Kily Gonzalez ile anlaştığı, Figo ile temasa geçtiği yönündeki haberler de doğrulanmadı.

Ortaya atılan iddialar ve kulüplerden kesin bir dille yapılan açıklamalar, futbolseverlerin de kafasını iyice karıştırırken, neyin doğru, neyin yalan olduğu ise artık birbirine karışmış durumda.
 
Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
hehehe dogru valla :rolleyes:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt