Gerçek Aslan Savio

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gerçek Aslan Savio
Gerçek Aslan Savio!


Galatasaray, Real Zaragoza'nın 31 yaşındaki golcüsü Savio'yu takibe aldı. Zaragoza'da mutlu olmayan ve "Hedefi olan bir takıma gideceğim" diyen Brezilyalı yıldız, F.Bahçe'ye gol atmıştı.


***

Son Bomba Savio

Galatasaray, UEFA Kupası'nda F.Bahçe'nin tur ümitlerini bitiren Real'in eski yıldızına talip oldu.

Listeye Alındı
Gelecek sezonun takımı için kolları sıvayan Galatasaray'ın listesi kabarık. Locatelli, Ze Roberto, Van Bommel, Pascal, Krita gibi oyuncularla ilgilenen sarı-kırmızılılar, Real Zaragoza'dan Savio Bartolini Pimentel'i de gündemine aldı. UEFA Kupası rövanş maçında takımının 2. golünü atarak Fenerbahçe'nin tur ümitlerini bitiren Brezilyalı golcü, orta sahada da görev yapabiliyor.

Ayrılmak İstiyor
Futbol şube sorumlusu Fatih Gökşen ve spor direktörü Bülent Tulun'un bu oyuncuyu yakın takibe aldığı ifade edilirken, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Savio'nun Zaragoza'dan ayrılmayı düşündüğü ifade edildi. Yeniden hedefi olan bir kulüpte oynamak isteyen 31 yaşındaki futbolcunun, Avrupa'- daki maçlarından tanıdığı sarı-kırmızılı ekibe gelmeye sıcak baktığı bildirildi.

Zaferlere Alışık
Zaragoza'nın gözde oyuncuları arasında yer alan Savio ile önümüzdeki günlerde görüşmelerin başlaması bekleniyor. Geçen sezon Zaragozalı olan Brezilyalı, 1997-2002 tarihleri arasında Real Madrid'te oynadıktan sonra, bir sene de Fransa'da Bordeaux formasını giydi. Savio, Real Madrid formasıyla Şampiyonlar Ligi ve La Liga'da 3'er kez şampiyonluk yaşadı
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt