Arkarşlar bende de iphone 3gs var.
Bozuldu genpaya verdim. Yaptık dediler yazılım yüklemişler geri verdiler. (Halbuki yazılımla olacak olsa ben 2 kere yüklemiştim neyse ) Tabiki olmamış ertesi gün geri götürdüm. Sonra değişime uğradığı bilgisini aldım. Ama yaklaşık 1 ay kadar bekledim ve telefonu 07.09.2010 tarihinde aldım. Ayın 8 inde yani ertesi gün, eski telefona ait imei numarasının kapanacağına dair msj geldi. 14.09.2010 tarihinde bana verdikleri sıfır çihaz kapandı. Meğerse imei numarasını kaydettirmemişler. Ayın 14 ünden bu yana arayıp açılması için uğraşıyorum.Konuşmadığım temsilci kalmadı. Sürekli bana bilgisini geçiyoruz, acil diye belirtiyoruz diyorlar. Kendi arkadaşlarının aynı bilgilendirmeyi yaptıklarını da görüyorlar ama yine aynı şeyleri söylüyorlar. Robot gibiler, programlanmışlar sanki. 4 kere farklı farklı konuşabileceğim, görüşebileceğim daha üst bir yetkili yokmu diye soruyorum, aldığım cvp şu, sizi yönlendirebileceğim başka bir yer yok. Ama aynı ses tonu, aynı kelimeler, herkesin konuşması aynı. Anlayacağınız arkadaşlar bugün oldu yani 04.10.2010 , hala telefonum kapalı kullanamıyorum. Kime gitmeliyim ne yapmalıyım bilmiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ediyorum.