genpa hakkında sikayet

Sponsorlu Bağlantılar

nightdragon35

nightdragon35

Üye
    Konu Sahibi
genpa hakkında sikayet
övgülerimizi yazdıgımız kadar sikayetleride yazalım ki halkımız bilgilensin.15 aralık 2007 de genpa teknik servise verdigim tel(se k750i).arızayı tamir edemedikleri için degisim amacı ile istanbul merkez subeye gönderildi,8 subat 2008 oldu ama hala gelmedi dahada gelmeyebilicegi söyleniyor.sony gibi kaliteli bir firma neden genpa gibi vasat bi firmayla calısır ki...:agla

oktay_1940

oktay_1940

Üye
ewet benim k300i min joysticki bozuldu onu bile yapmadılar

ouzqan

ouzqan

Üye
w810i vardı çöktü azamii tamir süresi 30 güm oldupu için anca verirler

BATTY

Üye
7 ay önce aldığım Genpa garantili n79 telefonun radyosunda bir kaç kez sorun yaşadım. Bazen çalışıp bazen çalışmıyordu. Teknik servise verdim ve bir hafta sonra hiç beklemediğim bir sonuç aldım. Baskıdan dolayı tamiri mümkün olmayan bir sorundan dolayı “Kullanıcı hatası” deyip iade kararı vermişler. 7 aydır hiç kılıfından çıkarmadığım hiç düşürmediğim arka cebimde bile taşımadığım gözüm gibi baktığım telefon baskı uygulayıp radyosunu bozmuşum! Baskı yapılmış telefon anlaşılmaz mı? Telefonda ne düşme izi ne çizik ne de vuruk kırık bir yer var.

Her yerinin çalışıyor olup da radyosunun çalışmaması anormal değil mi? Bir telefon kumaş pantolonun cebinde kılıfın içinde radyosu çalışmayacak kadar ezilir mi? Daha taksitleri bile bitmemiş telefonun kullanıcı hatası deyip üzerime yıkılmasını anlamış değilim. Ben bu telefonu ne Çin malı olarak aldım, ne de ikinci el. Garantisi kutusu her şeyi adıma düzenlenmiş ve mevcut. Genpa’nın bu tutumunu anlamıyorum. Hatta sağlam olsun diye Nokia bayisinden 20-30 lira daha fazla paraya aldım. Genpa gibi büyük bir firmanın teknik servis raporunda bir hata yaptığını düşünüyorum. Tekrar incelenmek amacıyla başvuru da bulundum.

Umarım yapılan bu yanlış düzeltilir. Sonuç olarak bu kadar para verip, hiç bir şekilde ezmediğim, düşürmediğim, çarpıp kırmadığım bir telefon hakkında verilen bu kararı kesinlikle kabul etmeyeceğim ve tüm yasal haklarımı kullanacağım. Bu konu hakkında telefondaki bayanın sadece çıkan sonucu iletmekle sorumlu olduğunu ve kararı teknik servisin verdiğini söyledi. Buradan teknik servis müdürlüğüne çağrıda bulunuyorum. lütfen bu konu hakkında beni arayınız. servis no:1670534^

fearfear2

Üye
K810i kullanıyodum usb bağlantısı bozuldu genpaya yolladım
4hafta garantide bekledi servisi aradım başka bi yerin telini verdiler orayı aradım başka bi yer sonra ıstanbul sonra tekrar servis derken sıkıldim bıraktım peşini. 7 hafta oldu mesaj geldi. Aradım k810imin arızasini anlayamamişlar c902 verdiler mutlumuyum mutluyum :D

adonis86

Üye
arkadaşlar genpanın teknik servisin işleyişi ile ilgili sorunları bilemem ama cihaza değişim kararı verilmişse yeni cihaz yurt dışından (büyük ihtimalle japonya) geliyor ve buraya geldikten sonra telekomilikasyon kurulundan kullanıma açılması gerekiyor değişim cihazlarının geç gelmesinin bir numaralı sebebi bu şahsen benim k530i haziran ortası gitti ağustos başı ancak geldi sony ericssona bir kaç mail çektim telefonun telekomikasyon kurulundada beklediği için bu kadar geciktiği bilgisi verildi

06koray58

Üye
MERHABA ARKADAŞLAR bende telefonumu 14 aralıkta verdim 2 hafta sonra verdiler ama aynı sorun devam ediyordu tekrar verdim 1 ay daha bekledim aynı sorun hala devam ediyor şimdi bi daha gönderdim yenisini verirler mi ?

CyB3r

CyB3r

Üye
Bence Çok Güzel Bir Marka Benim Tlf Ekranı Bozuldu. W580İ Yapamadılar T700 Verdiler

withoutme

Üye
benim mikrafonum bozuldu kullanıcı hatası dediler

yasin.11

yasin.11

Üye
W880 >>> T700 :oke:

misket28

misket28

Üye
benide bayağı uğraştırdı peşini bırakmadım k550i yerine t700 ü verdiler gayet hoş telefon

jarmen-kell

jarmen-kell

Üye
arkadaşlar bende 5800 xm var ekran sorunu vardı kargo ile gönderdim fakat batarya giriş yapmamış pil yok diyor teknik servis ama kargoya telefondan çıkartarak koymuştum ne yapmam gerek bilgisi olan varmı

atakancan34

Üye
Genpa garantili telefonları kesinlikle almayın...
Telefon ne olursa olsun genpadan almayın, mutlaka bir yerinde kullanıcı hatası diye uydurup sizden belli bir ücret isteyebiliyorlar... Bügüne kadar 10 telefonum genpa garantili çıktı ve bunların hepsinde sorun sorun sorun yaşadım her seferinde 1'i hariç 9'una para ödedim. Sordum araştırdım genpa her zaman bunu yapıyormuş... Benden size tavsiye alıcağınız telefonunun genpa olmamasına dikkat edin... Yoksa keyfiniz bilir... Bundan sonra genpa olmamasına dikkat edeceğime yemin ederim...

QadirQadir

Üye
k530i (2 senedir sonuc yok ) g502 aldım :D

donjuan1920

Üye
okumanızı tavsiye ederim bilgilendirme açısından faydalı olabilir.

halilköse

Üye
5130 nokia ürününüzden pek memnun kalmadım.Servisinize3 kez göndermeme ragmen olumlu sonuç alamadım.Ürünün değişmesini istiyorum.Gerekirse tüketici haklarına şikayette bulanacağım.Gereğinin yapılmasını istiyorum.

mdk

Üye
Arkarşlar bende de iphone 3gs var.
Bozuldu genpaya verdim. Yaptık dediler yazılım yüklemişler geri verdiler. (Halbuki yazılımla olacak olsa ben 2 kere yüklemiştim neyse ) Tabiki olmamış ertesi gün geri götürdüm. Sonra değişime uğradığı bilgisini aldım. Ama yaklaşık 1 ay kadar bekledim ve telefonu 07.09.2010 tarihinde aldım. Ayın 8 inde yani ertesi gün, eski telefona ait imei numarasının kapanacağına dair msj geldi. 14.09.2010 tarihinde bana verdikleri sıfır çihaz kapandı. Meğerse imei numarasını kaydettirmemişler. Ayın 14 ünden bu yana arayıp açılması için uğraşıyorum.Konuşmadığım temsilci kalmadı. Sürekli bana bilgisini geçiyoruz, acil diye belirtiyoruz diyorlar. Kendi arkadaşlarının aynı bilgilendirmeyi yaptıklarını da görüyorlar ama yine aynı şeyleri söylüyorlar. Robot gibiler, programlanmışlar sanki. 4 kere farklı farklı konuşabileceğim, görüşebileceğim daha üst bir yetkili yokmu diye soruyorum, aldığım cvp şu, sizi yönlendirebileceğim başka bir yer yok. Ama aynı ses tonu, aynı kelimeler, herkesin konuşması aynı. Anlayacağınız arkadaşlar bugün oldu yani 04.10.2010 , hala telefonum kapalı kullanamıyorum. Kime gitmeliyim ne yapmalıyım bilmiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ediyorum.

taşkın111

Üye
insanları madur ediyorlar nokia gibi bir marka neden genpa ile çalışıyo markaya yazık

mustafa-57

Üye
arkadaşlar 26 agostosta 2010da telefonumu g705 modeli daha buğün aldım genpadan ama alana kadar bayagı bir telefon trafigi yaşadım telefonunuz bugün geldi yarın geldi diye diye sallayıp durdular en sonunda sony erıcsson firmasını aradım iki tarafıda devamlı arayıp durdum en son insafa geldiler de bugun telefonuma kavuştum gercek olan şuki zaten genpanınyetkili servisinde calışan elemanlar sadece vakit geçirmek icin çalışıyorlar senin vaktin zamanın varmı hiç düşünen yok inanmıyorsanız gidin deneyin sadece numara alın bekleyin bakalım nekadar bekleyecekseniz görün o yüzden telefonunuzu tamirden gec alırsınız ilgi yok alaka yok

*Oguzhan*

Üye
En son Genpa garantili K850i telefonumu garantiye verdiğimde telefon Genpa'dan Sony Ericsson Türkiye yetkili servisleri olan Asya Telekoma gönderilmişti.Kasa değişimi yaptırdım (75 TL) ve tuşlarında sorun vardı onu yaptılar.Sadece tuşlar için gittiğinde parça yokmuş ondan biraz bekledi.Başka da bir sorun yaşamadım.

Takipçi Satın Al

Üst Alt