General Mobile, MWC 2018'de İki Yeni Ürün Tanıtımı Yapacak!

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
General Mobile, MWC 2018'de İki Yeni Ürün Tanıtımı Yapacak!

General Mobile, Mobil Dünya Kongresi'nde düzenleyeceği özel bir etkinlikte, iki yeni cihaz duyurusu yapacağını açıkladı. Bu cihazlardan biri General Mobile GM 8 Plus olabilir.

Akıllı telefon pazarında Android One platformu altında sunduğu akıllı telefon modelleri ile özellikle Türkiye pazarında hatırı sayılır bir satış rakamına ulaşan General Mobile, geçtiğimiz günlerde teni akıllı telefonu GM 8 modelini satışa sunmuştu. Fakat ne var ki akıllı telefon meraklıları için bu cihaz ideal bir model olmaktan çok uzaktı. En azından General Mobile GM 5 Plus modelinin gördüğü ilgiyi görmeyeceği iddia ediliyor.

Bununla birlikte, Türkiye’nin en çok tercih edilen üç akıllı telefon markasından biri olan General Mobile, Barcelona’da düzenlenecek olan MWC’de (Dünya Mobil Kongresi) Google iş ortaklığıyla geliştirdiği iki yeni akıllı telefon modelinin dünya prömiyerini gerçekleştirecek.

27 Şubat Salı günü, MWC 2028'de Hall 5, Stant 5F61’de yerel saat ile 13.00’te gerçekleştirecek olan lansman; General Mobile’ın resmi Youtube ve Facebook hesabı üzerinden de canlı olarak takip edilebilecek. General Mobile MWC 2018 etkinliğini aşağıdaki youtube kanalı ya da şirketin resmi facebook sayfası üzerinden canlı olarak izleyebilirsiniz.



 


Üst Alt