General Mobile DST3G Cool

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
schumici

schumici

Üye
    Konu Sahibi
General Mobile DST3G Cool
İ letişim, eğlence ve haberleşmeyi bir arada sunan mobil cihazlar üreten General Mobile, 3G (3. Nesil) teknolojisini çift sim kart teknolojisiyle bir araya getirdiği yeni ürünü DST3G Cool’u Gençcell aracılığıyla Türkiye’ye getiriyor. Dünya lansmanı Almanya’daki Cebit 2008 Bilişim Fuarı’nda yapılan General Mobile DST3G Cool, şimdi de Türk kullanıcısı için görücüye çıkıyor. Mayıs ayından itibaren Türkiye’de kullanıcısı ile buluşacak olan DST3G Cool, Swiss Otel’de yapılan toplantı ile tanıtıldı.



General Mobile DST3G Cool cep telefonu
3G desteği sunacak olan DST3G Cool ayrıca FM radyoya, iki hatta Bluetooth kullanımına olanak sağlıyor. UMTS "3G", EDGE, GPRS, MMS, SMS, Email desteği sunan DST3G Cool, UMTS ve GSM bir arada kullanıldığında, iki hat aktif sadece UMTS veya tek hat olarak kullanıldığında 5 gün bekleme süresine sahip. DST3G Cool'un standart kutusunda 3 pil yer alıyor.



General Mobile Muzaffer Gölcü
Toplantıda konuşan General Mobile Genel Müdürü Muzaffer Gölcü, 3G teknolojisinin dünyada olduğu kadar Türkiye için de çok önemli olduğunu ifade etti. Teknolojinin çok hızlı şekilde geliştiğini anlatan Gölcü, "General Mobile olarak teknolojinin çok ilerisinde olmak için çalışıyoruz. Yeni ürünlerimiz de bunun bir göstergesi... Dünya için de yeni olan 3G teknolojisi ile uyumlu ürünlerimiz ile bu konudaki öncülüğümüzü sürdürüyoruz. 3G teknolojisini çift sim kart teknolojisi buluşturduğumuz yeni ürünümüzü Türk tüketicisinin kullanımına sunuyoruz" dedi.



General Mobile DST3G Cool
MP3, MPEG4, 3GP oynatıcıya, stereo speaker'a, 2 adet değiştirilebilir menü görüntüsüne, arka plan olarak hareketli flash uygulamasına sahip olan DST3G Cool, 2GB'lık hafıza kartı ile destekleniyor. Kişiselleştirmede sınır tanımayan DST3G Cool, menüsündeki profiller bölümünden yapacağınız ayarlama ile SIM1 için toplantı moduna geçerken, SIM2 için dışarıda modu ile çağrıları iletebiliyor. Ergonomik dizaynı ile de göz alan DST3G Cool hem 3G ile görüntülü konuşmayı hem de hızlı internet bağlantısını destekliyor.​
 


Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
saol
 
bykg

bykg

Üye
3 batarya yazıyo ben bitane zor buldum içinde soruyorum aldığım yere bi tane diyo gencsell arıyom iki batarya diyo kimsenin kendinden haberi yok böyle dengesizlik olurmu
 
Mic Jack

Mic Jack

Üye
Sağol kardeş :oke:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt