general mobile diskovery ekran kırpılma hatası

Sponsorlu Bağlantılar

aytekinblack

aytekinblack

Üye
    Konu Sahibi
general mobile diskovery ekran kırpılma hatası
arkadaslar
3 gün oldu telefonu alalı ama telefonda ekran kırpılma sorunu var güncellemeyle de düzelmedi geliştirici ayarlarından hw katmanlarını devre dışı bıraktım gene aynı napmam lazım bi el atın :(

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
garanti yolu gözüktü yada aldıgın magazaya iade et kardeşim

xapex

Üye
O nasıl bir hata arkadaşım açıklarmısın?

aytekinblack

aytekinblack

Üye
    Konu Sahibi
coğu alan da bu hata varmış ama güncelleme yapınca düzellmiş ama bende düzelmedi muhtenelen programsal bi durum diye düşünüyorm yok mu ki baska care

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer
TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
coğu alan da bu hata varmış ama güncelleme yapınca düzellmiş ama bende düzelmedi muhtenelen programsal bi durum diye düşünüyorm yok mu ki baska care
Ben de yoktu, telefonu zaten anneme verdim 4s'le takılıyorum.

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
bu videoda örnegi var kardes
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
demekki sana iyisi dekgelmiş
Arkaplandaki şarkı içimi karartı, ben cihazı bu temmuz almıştım yani ilk çıktığında o seride sorun yoktu, şarj aleti dışında.

ahmetk54

Üye
Arkadaşım ben 2 adet 4 gb'den aldım onlarda bu sorunu yaşamadım.Oğluma aldığım 3 ncüsü 16 Gb. 16 Gb olanda sorun vardı servise gönderdik ve düzeldi.

aytekinblack

aytekinblack

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım ben 2 adet 4 gb'den aldım onlarda bu sorunu yaşamadım.Oğluma aldığım 3 ncüsü 16 Gb. 16 Gb olanda sorun vardı servise gönderdik ve düzeldi.
serviste düzeltiyolar sa sıkıntı yok kardes sagolasın yapcak bişey yok artık 1 hafta bekleyecez :D peki sorunu nasıl tabir ettin hocam onu da söylesen ben de öyle yazayım göndereyim

ahmetk54

Üye
Arkadaşım aynı sorun gene başladı, video veya oyunlarda telefon hafif ısınınca veya avucunda biraz tutunca yapıyor, değişim talep edeceğiz, olmazsa tüketici hakem heyetine gideceğiz.Sorun yazılımsal değil donanımsal bence.Telefon bir aylık bunun 20 günü serviste geçti zaten.

aytekinblack

aytekinblack

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş o zaman bende gondeteyim bakayim bi olmazsa haberleselim ona göre ben de basvurayim tüketici haklarina

Takipçi Satın Al

Üst Alt