Genelkurmay'dan harekât açıklaması 49 terörist etkisiz hale getirilmiştir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Genelkurmay'dan harekât açıklaması 49 terörist etkisiz hale getirilmiştir
terör örgütünün saldırıları üzerine Türk Silahlı Kuvvetleri'nce havadan ve karadan başlatılan operasyonun sonuçları ortaya çıkmaya başladı. Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada ayrıntılı bilgi verildi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinden yapılan açıklamada, Çukurca bölgesinde sürdürülen operasyonda, 20 Ekim 2011 saat 23.00 sıralarında tespit edilen 10-15 kişilik terörist gruba ve bugün 02.30-08.30 saatleri arasında Kazan Vadisi'nde tespit edilen 35 kişilik terörist gruba karşı önce topçu ve müteakiben Hava Kuvvetleri uçaklarıyla ateş açıldığı belirtildi.

Çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildiğinin İnsansız Hava Aracı (İHA) görüntülerinden tespit edildiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bugün saat 15.00 sıralarında 35 teröristin cesedine ulaşılmıştır. Aynı saatlerde Kazan Vadisi/Cevizli bölgesinde ilk gün çıkan çatışmalarda öldüğü değerlendirilen 7 terörist cesedi bir mağara içerisinde bulunmuştur.

Topçu ve Hava Kuvvetleri ile ateş altına alınan ve Kazan Vadisi'nde etkisiz hale getirilen 35 teröristin olduğu bölgeye, bu sabah saatlerinde özel birliklerin helikopterle sevk edilmesiyle başlatılan operasyonda bir grup teröristle karşılaşılmış ve çıkan çatışma sonucu 7 terörist daha etkisiz hale getirilmiştir.

Sonuç olarak, son iki günde toplam 49 terörist etkisiz hale getirilmiştir.''
Şemdinli'de sıcak temas

Ayrıca, operasyon bölgesi dışında, dün saat 21.10 sıralarında Şemdinli/Aktütün güneyinde 20-22 kişilik terörist gruba karşı önce topçu, akabinde Hava Kuvvetleri tarafından ateş açıldığına işaret edilerek, çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildiğinin İHA görüntülerinden tespit edildiği belirtildi.

Bölücü terör örgütü mensuplarının yurt içinde ve sınırdaki birliklere yönelik eylemlerini önlemek maksadıyla sınır ötesinde birkaç, yurt içinde iki ayrı bölgede başlatılan operasyonların devam ettiğine dikkat çekilerek, icra edilen operasyonları desteklemek amacıyla ihtiyaç duyulan bölgelerde hava harekatının sürdürüldüğü kaydedildi.

 


anılbaran

anılbaran

Üye
iş işten gectikten sonra
 

Mareşal

Üye
Gerekirse KAN. İstiyoruz.
Gerekirse Vahşet Desinler.
İsterlerse Cani.
Sehitlerimin Kanı Yerde Kalacaksa NAMERT Desinler.
O Şerefsizleri Yinede Yok Edeceğiz.
 

Lenneth

Üye
O kadar şehit verdik, yeni mi akıllarına geldi harekat yapmak ?
 

Mareşal

Üye
iş işten geçmedi daha. o sayı 50de olabilirdi 100 de.
Ve dahada artabilir.
 
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
ohh icimin yaglari eriyo her terörist geberdiginde.aciklama yapildi oyle hemen bitmeyecek operasyon kökunu kurutacaklar bitane bile kalmycak ins.bordo bereli ve özel timden askerlerimiz orda hepsinin kafasini koparp dönsunler insallah.Allah yardimcilari olsun.sehitlerimiz varken dtp dalga gecer gbi aciniz acimiz demisti.her terörist gebetdiginde aciniz sevincimiz diye siritip yuzlerine tukuresim var.dua edin soylenmeyn arkadaslar.bundan sonrasi guzel olur ins.o pislikler sehitlerimizin kaninda bogulacak daha
 
  • Beğen
Tepkiler: Mareşal

Lenneth

Üye
İlla operasyon yapmak için vatan evlatlarımızın şehit olmasını mı bekleyeceğiz ?

Bu ülkede bir şeylerin düzeltilebilmesi için illa birilerinin canı mı yanması gerekiyor ?
 
  • Beğen
Tepkiler: Mareşal

Mareşal

Üye
Sende haklısın kardeş.
Maalesef canımız çok yandı. Hele bu sefer çok acı oldu bu.
Samsunlu Şehidimin Cenazesinde ağlamamak için zor tuttum kendimi.
Lakin biryerden başlamakta önemli.
İnşallah bundan sonra canımız yanmaz.
Abilerimiz Kardeşlerimiz Şehit olmaz.
 
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
kimse sehit olsun birinin cani yansin istemez.baska bisey demiycem siyaset yapmaya gerek yok.bende 2 gundur moralm bozuk ruh gibiydim.ama su haberlerle biraz olsun yuzum guldu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
330
Haydar
Haydar
Cevap
1
Görüntüleme
405
crazy_oruc
Haydar
Cevap
3
Görüntüleme
377
OttomaN TigeR


Üst Alt