Genç Turkcell 1 GB Hediye internet paketi (GNÇTrkcll Bedava 1 GB İnternet)

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Genç Turkcell 1 GB Hediye internet paketi (GNÇTrkcll Bedava 1 GB İnternet)
Türkiye’nin en çok kazandıran GSM firmalarından olan Turkcell mobil kullanıcılarının mutlu etmek için düzenlendiği cazip fırsatlı teklifleri ve hediyeleri ile birçok kişinin yüzünü güldürüyor ve abone sayısında gözle görülür bir artış yaşıyor. Bu hamleleri ile sektörün en çok tercih edilen firması olma konumuna ulaşan dev GSM firması, düzenlendiği başarılı kampanyalar ile olduğu kadar da çekim kalitesi ve kapsama alanı ile de abonelerinin yüzünü güldürmeyi başarıyor.

GNÇ’li abonelerine özel olarak hazırladığı fırsatları ile de birçok kişiyi mutlu eden GSM firması, sunduğu hediyeler ile Türkiye genelinde birçok genç mobil hat kullanıcısının GNÇ’li olmaya teşvik ediyor. Birçok mobil hat kullanıcısına her ay belli bir tutarın üzerinde yükleme yaptıkları takdirde hediye 1 GB internet sunan ve mobil kullanıcılarının 4.5G hızını daha fazla deneyimlemelerine olanak sağlayan dev firma bu fırsatı ile kullanıcılarının ihtiyaçlarına ne kadar önem verdiğini gözler önüne seriyor. Turkcell’in bu zengin fırsatlar ve hediyeler ile dolu cazip dünyasına hemen katılarak, sizde ayrıcalıklı bir dünyanın keyfini sürmeye başlayın.

Hediye 1 GB internet Nasıl Katılabilirim?
Gerekli koşulları sağladığınız takdirde kampanyaya katılımınız otomatik olarak gerçekleşir.

Katılım Şartları Nelerdir?
Bu fırsattan faydalanmak için her ay 30 TL ve üzeri yükleme yapmanız gerekmektedir. Bu koşulu sağladığınız takdirde her ay hediyenizi alabilirsiniz.

Nasıl İptal Edebilirim?
0532 532 0000’a telefon edip müşteri hizmetleri aracılığı ile ya da web kanalından iptal işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Detaylar
  • Kampanyanızdaki kullanım haklarınız bittiği takdirde kısa mesaj ile bilgilendirilirsiniz.
  • Kullanmadığınız kullanım hakları gelecek aylara devredilmez ve silinir.
 

Benzer Konular



Üst Alt