Gelmiş Geçmiş En ßüyük Hacker '' Kevin Mitnick ''

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
korsantv94

korsantv94

Üye
    Konu Sahibi
Gelmiş Geçmiş En ßüyük Hacker '' Kevin Mitnick ''
Kavin David mitnick : ( condor olarakda bilinir ) doğum : 6 ağustos 1963 İlk bilgisayar korsanlarından olup en meşhurudur. 15 şubat 1995'de FBI tarafından yakalanmıştır. Fujitsu, motorola, Nokiave Sun microsystems gibi şirketlerin Bilgisayar ağlarına isinsiz girmekten suçlanarak 5 yıl hapis cezası almıştır.Cezası 21 ocak 2000'de bilgisayarlarlara yaklaşma yasağı 2003'de bitmiştir. Günümüzde beyaz şapkalı ( masum ) Bir Bilgisayar korsanı olarak Dünya çapında kongrelere Katılmaktadır . Ve ayrıca Güvenlik Danışmalığı Yapmaktadır. Ayrıca Dünyanın en büyük Bankası olarak bilinen Bank Of America Bankasının Sanal alemde Koruyucusudur.
"İflah olmaz bir suçlu" olan çocuk ruhlu Mitnick "Sanal Dünya'nın Kayıp Çocuğu" olarak da tanındı.

Gelelim Yaptığı Sanal suçlara : Sistemlere girebilmek, onu tanımayan birisine ilişkin en ayrıntılı bilgileri elde etmek vs. ona yetiyordu. Bir seferinde telefon numarası öğrenme servisini kendisine yönlendirdiler ve telefon numarası soranlara “Beyaz mısınız zenci mi? Telefon kataloglarımızı ayrı ayrı da” gibi sorular yöneltti Bu tür şeylerle çok eğleniyordu.Para için deiL eğlence için sanal alemi kullanıyordu . Kevin Onunla iyi geçinemeyen birinin Cep telefonuna Bütün şirket Hatlarını Yönlendirdi Adamı asla rahat bırakmadı Ve Milyonlarda $'lık Fatura Gelmesini sağladı.Yavaş yavaş telefonlardan sıkılıyordu artık bilgisyar öğrenmeye başlamıştı.
Birgün Öncelerin En ünlü Writter olan '' qL '' die Bi marka vardı onLarın Sistemine girip En kalltta , bodrumda bulunan Bütün Yazıcılardan Kevin Yazısınn cıkmasını sağladı Ve Elektirik Kaçağı sağlayarak Bodrumun yanmasına Neden oldu ....
Ve en sonunda yakalanmıştı Daha küçük yaşında yakalanmıştı ve polis karşısında Hiçde rahat deildi .O günden Sonra Elektronik eşyalara Yaklaşması kesinlikle Yasaktı. Bir buzdolabından elektrk dewresi ile oynayarak telf. şarj etmesinden dolayıı Sadece bilgisayar deiL bütün elektronik aletlere Yaklaşması Yasaktı..


Kevin Mitnick ( akıllandıktan sonra bi Foto )
 
  • Beğen
Tepkiler: EroL


aLone

aLone

Üye
tişörtünden belli oluyo akıllandığı
 

Bosnalı86

Üye
huylu huyundan wazgeçmezzz :ehe
 
wizard_pislick

wizard_pislick

Üye
vay bee bende bilişim teknolojileri okuycam bende böle biri olabilir miyim ne dersiniz
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

The_Punisher
Cevap
3
Görüntüleme
809
acacia
Cevap
3
Görüntüleme
1K
PcM@STéR
Exalans
Cevap
0
Görüntüleme
687
Exalans
***BlackrosE***
Cevap
2
Görüntüleme
728
VoLo


Üst Alt