Geekbench 4 Pro sürümü, Play Store'da ücretsiz

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Geekbench 4 Pro sürümü, Play Store'da ücretsiz
Ülkemizde 36,99 Türk Lirası karşılığında Google Play Store üzerinden satışa sunulan Geekbench 4 Pro sürümü ücretsiz olarak indirilebiliyor.


Akıllı telefonların performanslarını test etmek adına kullanılan Geekbench servisi, sektörün en önemli ölçüt uygulamalarından birisi olarak karşımıza çıkıyor. Android işletim sistemli akıllı cep telefonları için yayınladığı Geekbench 4 uygulamasının premium sürümünü daha önce 10 ABD Doları karşılığında Google Play Store'da satışa sunan ekip, kısa süreli olarak ise bu uygulamanın ücretsiz olarak indirilebileceğini açıkladı.



Bu sürümde ücretsiz sürüme nazaran mobil CPU performansları ile GPU performanslarının çok daha hızlı ve doğru bir şekilde ölçülmesi için özel testler yer alırken, bünyesinde daha farklı testleri de içeriyor.



Mobil cihazlarda CPU performansının sınırlarını keşfetmek adına CPU Benchmark seçenekelerini yapılandırmanız sağlanırken, bunun yanı sıra ise OpenCL ve CUDA özellikli uygulamaların performansını rahatlıkla araştırabiliyorsunuz. Hazırlanan Geekbench 4 uygulaması sınırlı süre zarfı içerisinde ücretsiz olarak kullanıcılar tarafından indirilebilecekken, uygulamayı indirmek için elinizi hızlı tutmanız gerekiyor.



Eğer sizde akıllı telefon modellerinizin donanım performanslarının ne alemde olduğunu merak ediyorsanız yada zaten mevcut olarak Geekbench 4 uygulamasının ücretsiz sürümünü kullanıyorsanız, tercihinizi bu uygulamadan yana kullanmanız gerektiğini ve böylelikle 36,99 Türk Lirası kâr edeceğinizi unutmalısınız.




Geekbench 4 Pro sürümü, Play Store'da ücretsiz
 


Üst Alt