Geciken Ambulansa Rekor Tazminat

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oteb

Üye
    Konu Sahibi
Geciken Ambulansa Rekor Tazminat
İngiltere’de intihar girişiminde bulunan kadına yetişmekte gecikerek sakat kalmasına yol açtığı gerekçesiyle ambulans şirketinin 2.8 milyon sterlin tazminat ödemesi kararlaştırıldı.

Olay 4 yıl önce meydana geldi. İkinci çocuğunu doğurduktan sonra lohusa depresyonu yaşayan Claire Burchell, alkol ve ağrı kesiciyle canına kıymaya kalktı. Kocası tarafından fark edildiğinde bilinci açık olan kadın, ambulansın gelmesi için tam 26 dakika beklemek zorunda kaldı.

Dean Burchell, ambulansın evlerine 10 dakikada varması gerekirken geç kaldığını savundu. Cankurtaran vardıktan sonra da bir dizi hata yaşandığını söyleyen Burchell, geçirdiği kalp krizi nedeniyle beyninde oluşan kalıcı hasardan ötürü eşinin sakat kaldığını söyledi. Şimdi 25 yaşında olan Claire Burchell’in tekerlekli sandalyeye mahkum olduğu ve 24 saat bakıma ihtiyaç duyduğu belirtildi. Ailesinin yanında kalan genç kadının hafızasında da gelgitler yaşandığından artık çalışmasının mümkün olmadığı kaydedildi.

Ambulansın geciktiğini itiraf ederek tazminat ödemeyi kabul eden Lancashire Ambulans Hizmetleri şirketi, ihmal olduğu yolundaki iddialara ise karşı çıktı. Şirket 2.8 milyon sterlin (6.6 milyon YTL) tazminat ödeyecek...
 


..::Riddick::..

..::Riddick::..

Üye
Çok iyi olmuş Ah birde bizim ülkede olsa bu Bizde de Ambulans gelir doktor olmaz...
 
hidayet

hidayet

Üye
bizim ülkemizdede mesela bir sokak arasında olay olsa park edilen araçlar yüzünden sokak içindeki yolların darlığından falan ambulans hep gecikir
 

CannYFoX

Üye
walla iyi olmuş bizim burda olsa bakın bakiim geç geliyomu bi daha....
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt