Gecemiz şenlendi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gecemiz şenlendi
Gecemiz şenlendi

Daum, 4 gol atan Semih Şentürk için "Türkiye'nin en tehlikeli forveti" dedi.

SIRADA KUPA VAR
F.Bahçe Teknik Direktörü Daum, Denizli maçının ardından, "Başarılı bir ilk yarının sonunu başarılıyla getirdik. Ancak fazla sevinmenin anlamı yok. Önümüzde kupa maçı var" diye konuştu. Alman hoca, 4 gol atan Semih için de "Oynadığı dakikalara bakarsak ona Türkiye'nin en tehlikeli forveti diyebiliriz" dedi.

ÖNCE KLAS OLMALI
Semih'in idmanlarda kendini her zaman hazır tuttuğunu vurgulayan Daum, "4 gol atmasına sevindim" dedi. Tecrübeli hoca, transferlerle ilgili de, "Alınacak yabancı oyuncular yerlilerden kaliteli olmalı. Bize uyum sağlamalı, klas ve Türkiye'ye gelmeye hazır olmalı" ifadesini kullandı.

ibonline

ibonline

Üye
uzun zamandır camianın böyle topcuya ihtiyacı vardı
bu keratanın önü acık gibi geldi bana ,parlayacak

Salihyet

Salihyet

Üye
kesinlikle semih büyük işler başaracak ama olcan'a ve gürhan'a şans tanınması lazım.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Daha zamanı var diye düşünüyorum..

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Semih oynayınca ben buyuym diyebilecek kapasitede ama Daum'un Olcan'ı vs. oynatmamasına aklım ermiyor

Maçı garantilemişsin , alsana artık gençleri , taaa 80'de almaya ne gerek var

hasisa

hasisa

Üye
<div class='quotetop'>(Gokhan43 &#064; Dec 18 2005, 12&#58;30 PM) [post=230165]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Semih oynayınca ben buyuym diyebilecek kapasitede ama Daum&#39;un Olcan&#39;ı vs. oynatmamasına aklım ermiyor

Maçı garantilemişsin , alsana artık gençleri , taaa 80&#39;de almaya ne gerek var
[/b][/quote]
sana katılıyorum kesinlikle
bu daum beni deli ediyor

ardaca

Üye
iyi güzel galibiyetti de ben denizlispor kalecisine çok üzüldüm. maçtan önce çocuğunu kaybetmiş ve o durumda çıkmış sahaya. çok kötü bişey yaa. maç sonrası röportajında adamın gözleri doldu. sadece teknik heyet biliyomuş. futbolculara söylenmesini istememiş. zaten semihin 3. golde belliydi biraz. allah rahmet eylesin&#33;

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
keşke olcan ı oynatsaydı

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Geçen sene 6-0&#39;lık 7-0&#39;lık maçlarda hiç almamıştı 80&#39;de almasına da şükür..

6-0 Sakaryaspor
7-0 Kayseripor..

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Taraftarlar da zaten 60&#39;da bağırmaya başladı Olcan diye ama ne beklersin

Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
Allahtan Dün Digitürk Kelek Yapmadı Macı izledim evde... Semih Güzel oynadı valla ben encok Appiah Golü Hayran Kaldım 90 a taktı Sene Basında diyen 2.5 Aiton 1 Appiah eder.diyenler Utansın..

abuvice

abuvice

Üye
Tek maçlık bi patlama dewamı gelmez gibime geliyor..

Nicolas_Anelka

Üye
<div class='quotetop'>(abuvice &#064; Dec 18 2005, 10&#58;09 PM) [post=230551]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Tek maçlık bi patlama dewamı gelmez gibime geliyor..
[/b][/quote]

sana katılmıyorum semih bu sezon toplam 7 gol attı ve sans verildiginde ne kadar tehlikeli bir oyuncu olduğunu gösterdi...ilerki zamanlar için böyle konusmamak gerek..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt