Öneri Gdr3 Hakkında Düşünceleriniz ?

Sponsorlu Bağlantılar



dakamon

dakamon

Üye
Valla hiç yoktan iyidir diyebileceğimiz şeyler :) biliyorsunuz diğer platformlar aldı başını yürüdü bunlar bizim için yeni olan şeyler değil çoğumuz bu özelliklerin fazla fazlasını çok kullandı çok önceden :) bize daha henüz geldi. Güzel özellikler getiriyor güncelleme. Umarım daha da güncellemeler gelir. Ama nacizane önerim multitasking de çarpı ile değilde sürükleyerek kapatmak ve aynı anda bir kaç uygulamayı aynı anda sürükleyip kapatmak isterdim. ekran döndürme kilidi geldi bu çok ama çok iyi oldu keşke bunu hızlı ayarlar getirip öyle verselerdi tadından yenmezdi ama artık 8.1 e kaldı sanırım tabi kesin bir şey bilmiyoruz gelmeyebilirde hızlı ayar menüsü :) diğer özellikler hakkında söz söylemeye gerek yok gelmesi gereken şeylerdi zaten :) kısacası bu güncellemeyi yükleyenler, bari bi işe yarasında kullanın gördüğünüz eksikleri mikrosofta feauture suggestions tan yazın oradaki yazılanları kontrol ediyorlar ingilizce yazacaksınız diye bir şey yok türkçe konu başlıklı konularda açabilirsiniz. :)
 
papakudioflu

papakudioflu

Admin
öncelikle yaptığımız bu güncelleme rtm ve ya final sürümü değil. Yani hatalar,sorunlar ve eksiklikler olması gayet doğaldır. Zira bu yüzden bu şekilde bir güncelleme paylaşımı yapıldı. Ayrıca ilk defa bu şekilde "beta" denilebilecek bir yöntem kullanılıyor ve sıfır sorun var.

öncelikle lütfen telefonunuzun geri bildirim ayarını açık tutun. Microsoft future suggestions sitesinden isteklerinizi belirten başlıklara oy verin ve fikirlerimizi belirtin. Bu sayede bizler de sistemin gelişmesine yardımcı olup süreci hızlandırmış oluruz.
 
braayn

braayn

Üye
MS ne güzel kullanıcıların isteklerine kulak veriyor hepsi yavaş yavaş oluacaktır.
Bu arada sadece Procamdan korktum ama oda gayet iyi çalışıyor.
 


Üst Alt