Gaziantepspor Bükreş'le dostça ayrıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gaziantepspor Bükreş'le dostça ayrıldı
Gaziantepspor, milli maç nedeni ile lige verilen arada karşılaştığı Romanya'nın Dinamo Bükreş takımı ile 2-2 berabere kaldı.








Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor, milli maç nedeni ile lige verilen arada karşılaştığı Romanya'nın Dinamo Bükreş takımı ile 2-2 berabere kaldı.

Kamil Ocak Stadında oynanan özel maçta, ev sahibi takım Gaziantepspor'un gollerini 15. dakika Beto ve 82. dakikada Olcan Adın kaydetti.

Konuk ekibin gollerini ise 46. dakikada Miculae ve 59. dakikada İonel attı. -MAÇIN ARDINDAN-
Gaziantepspor Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, lige verilen arada yaptıkları hazırlık maçının kendileri için faydalı geçtiğini söyledi.
Başkan Kızıl, milli maç arası yaptıkları maçın kendileri için iyi bir deneyim olduğunu belirterek, şöyle dedi:
''Teknik direktörün ligde oynamayan futbolcuları izlemesi konusunda da faydalı geçti. Dinamo Bükreş yönetimine buraya kadar geldikleri için teşekkür etmek istiyorum. Bizi kırmayarak buraya kadar geldiler. Biz de onları en iyi şekilde burada ağırladık. Çok güzel ve heyecanlı bir maç oldu. Futbolcularımızı görme fırsatı da bulduk. Bu nedenle güzel bir ara oldu. Avrupa'daki takımlar İstanbul gibi büyük illeri biliyorlar. Güneydoğu Anadolu bölgesine az geliyorlar ve bölgeyi bilmiyorlar. Bu nedenle buraya gelerek güzel bir şehir olduğunu gördüler. Sonuç olarak güzel bir dostluk maçı olduğunu düşünüyorum.''
 
  • Beğen
Tepkiler: Hkn's

Hkn's

Üye
beto bana gore turkıyenın en kaliteli forveti
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt