Gatab'dan Göynük'e 2 Milyon TL'lik Dev Yatırım

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Gatab'dan Göynük'e 2 Milyon TL'lik Dev Yatırım



Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı işletme Birliği (GATAB), Göynük beldesinde içme suyu hatlarını yenileyerek, kanalizyon hatlarını da sıfırdan yapma kararı aldı.

Kemer Bölgesi'nin altyapı çalışmalarını yürüten GATAB, kanalizasyon, içme ve kullanma suyu hattı çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor. Karayollarının Göynük'te yaptığı yol çalışması sırasında açığa çıkan eski içme suyu hatlarını GATAB, yenileme kararı aldı.
Geçtiğimiz ay Beldibi bölgesinde de benzer bir yatırımı başlatan GATAB'ın, Beldibi'ne de 5,5 kilometrelik içme suyu hattı yatırımına başladığı bildirildi. Göynük'ün Esentepe ve Değirmendere mahallelerindeki çalışmalarla GATAB'ın, bölgedeki mevcut içme suyu hatlarını yenileyerek kanalizasyon hattı olmayan bölgelere yeni yapım çalışmalarına başlayacağı kaydedildi.
Karayolları çalışması ile birlikte eş zamanlı olarak çalışmalarına başlayan GATAB, proje kapsamında tam 10 bin metre uzunluğunda içme ve kullanma suyu hattı ile 6 bin 500 metre uzunluğunda kanalizasyon hattını Göynük'le buluşturacağı, yaklaşık 2 milyon TL'lik yatırımıyla da dikkat çeken proje ile Göynük'ün içme suyu ve kanalizasyon hattı sorununun ortadan kalkacağı belirtildi.
GATAB tarafından Beldibinden sonra Göynük'e de altyapı yatırımları dur durak demeden devam ettiğinin altını çizen GATAB Başkanı Yusuf Üras, içme suyu ve kanalizasyon hattının çok önemli bir proje ve altyapı hizmeti olduğunu vurguladı.
GATAB Başkanı ve Tekirova Belediye Başkanı Yusuf Üras, yapılan yatırımlarla bölge halkının altyapı sorununun kalmayacağına işaret etti. Gerçekleştirilen projeyle Göynük'ün altyapısının sorunsuz hale getirileceğine dikkatleri çeken Başkan Üras, "Karayollarımız sayesinde turizm bölgemize yakışan yollara sahip oluyoruz. Bu çalışmalar sırasında eski içme suyu hatları açığa çıkıyor. Biz de GATAB olarak, bu eski, asbestli hatları değiştirmek istedik. Bu amaçla çok ciddi ve çok büyük bir projenin startını verdik. Bu çalışmayla Göynük'lü

vatandaşlarımızın uzun yıllar boyunca içme ve kullanma suyunun yanı sıra kanalizasyon problemini de ortadan kaldıracağız. Günü değil geleceği düşünerek, hep birlikte daha güzel çalışmaları bölgemize kazandırabilmenin mücadelesi içinde olmaya devam edeceğiz" dedi. - Antalya
 


Üst Alt