Garmin Java Acil yardım 6700 için !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dakturk

dakturk

Üye
    Konu Sahibi
Garmin Java Acil yardım 6700 için !!!
Merhaba arkadaşlar yaw sizlerden isteğim cep telefonum nokia 6700 ve cep telefonum da navigasyon bulunmakta ve ben bu telefona garmin yüklemek istiyorum bunu nasıl yapabilirim lütfen bana yardım edin veya edecek birini bulun :aha:

1 haftadır bunun üzerine yazılım arıyorum bir türlü aradığıma ulaşamadım kafayı yemek üzereyim :vur

kulumit

Üye
bende aynı dertteyim bekleyeceğiz herhalde tel elimizde patladı

mbulur

Üye
Nokia 6700 S40 serisi ve java tabanlı işletim sistemine sahip bir telefon. Şu anda Garmin'in java işletim sistemi için bir navigasyon yazılımı mevcut değil.

Bekleme konusuna gelince, bekleme sürenizin çok uzun olcağını söyleyebilirim. Nedeni S40 serisi, java işletim sistemiyle çalışan ve entegre GPS alıcısına sahip tek telefon 6700. Garmin'in sadece bir model için yazılım üreteceğini düşünmüyorum açıkçası.

arcturart

Üye
java tabanlı bir tek yazılım var, maalesef onun da adını ben unuttum... onun dışında da boşuna hayal kurmayın benim gibi hüsran olursunuz...

helebene

Üye
ög bl 40 da integrierte gps var

c2lark

Üye
arkadaslar wetravel programı ile java destekleyen telefonunuza navigasyon yaptırabilirsiniz.

okeane3110c

okeane3110c

Üye
telefonuna güncelleme yap o zaten kendi yüklencek son güncellemede sesli ve ücretsiz navigasyon geldiği söğleniyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt