Garip Ölümler....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Garip Ölümler....
DÜĞME DİKERKEN: Ev hanımları dikkat... Her yıl, gömlek veya pantolon düğmesi dikerken 299 kişi ölüyor. Dikiş sırasında iğneyi vücuduna batıranlardan bazılarının ölüm nedeni, bulaşıcı hastalık.
AMPUL TAKARKEN: Herkes mutlaka patlak ampulün yerine yenisini takmışızdır. Ancak her yıl, 2 bin 480 kişi, ampul değiştirirken elektirik çarpması nedeniyle ölüyor.
KASA GÖREVLİSİ İSENİZ: İlginç ölümlere maruz kalanlardan bazıları da kasa görevlileri. Her yıl ya soyguncuların kurşunu ya da müşterilerle tartıştıkları için 6 bin 500 görevli ölüyor.
TV ANTENİ DEĞİŞTİRİRKEN: Her yıl, çatıya çıkıp anteni değiştirenlerden bin 800 kişi, can veriyor. Çatıdan düşen ama ölmeyenlerin sayısı da 2 bin civarında.
SEKS YAPARKEN: Özellikle son yıllarda, cinsel ilişki sırasında ölenlerin sayısında oldukça büyük bir artış var. 1 yılda bin 500 kişi seks yaparken can veriyor.
OTO TAMİRCİSİ İSENİZ: Dünyanın en zor mesleklerinden biri de, kuşkusuz otomobil tamirciliğidir. Her yıl bu iş sektöründe, 900 kişi hayatını kaybediyor.
BOYA YAPARKEN: En fazla ölümlerin yaşandığı iş kollarından biri de boyacılık sektörü. Dünya üzerinde her yıl bin 100 kişi, boya merdiveninden düşerek ölüyor.
YANLIŞ İĞNE: Her yıl 33 bin kişi, yanlış iğne nedeniyle ölüyor. Özellikle Afrika'da bu tarz ölümler, artık normal sayılıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt