Garip Komik Olaylar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
    Konu Sahibi
Garip Komik Olaylar
Yolda kizlara laf atmak için saga sola bakan bir sürücü belediye kazi alanina düstü.:ehe

Kadinin birinin doktorla randevusu varmis aceleyle evden çikmis duraga gittiginde gözlügünün tozunu silmek için etegine uzanmis eteginin olmadigini farketmis.

Belçika'nin Ostende kentinde bir aydinlatma direginin bir aracin üzerine devrilmesi ve sürücüsünün rastlanti eseri kurtulmasi üzerine sorusturma baslatildi. inceleme yapan uzmanlar, kazanin, köpeklerin sürekli olarak diregin dibine çis yapmalari sonucu çürüyen diregin devrilmesi ile meydana geldigini tespit ettiler.

Bulgaristan'in baskenti Sofya yakinlarindaki Dupnitsa kasabasinda yasayan bir köylü, bahçesine verdigi zararlar nedeniyle domuzundan nefret ediyordu, sonunda domuzu dinamitle öldürmeye karar verdi. Arkadaslariyla iddiaya giren köylü komsularinin saskin bakislarinin arasinda dinamit lokumunu hayvanin agzina sokarak fitili atesledi. Bahçe duvarinin arkasina saklanip patlamanin sonucunu bekleyen "hain" sahip ve arkadaslari, ummadiklari bir olayla karsilastilar. Domuzun, agzindaki dinamit lokumuyla aniden evin açik unutulan kapisindan içeriye girmesiyle dinamitin patlamasi bir oldu. Harabeye dönen evine bakip bakip dertlenen köylü, "Bu domuz, basima sürekli dert oluyordu. Ancak, ölümü en büyük belayi basimiza açti" dedi.

Londra'nin güneyinde minibüsüne bir otomobil çarpmasinin ardindan Terry Connell'in bir kolu ve bacagi kirildi. Talihsiz kazazede ertesi gün The Sun Gazetesinde bir baska Terry Connell'in fotografini gördü. ikinci Terry, Londra'nin kuzeyinde buzda kayarak düsmüs ve onun da bir kolu ile bacagi kirilmisti. Her iki Terry'de 52 yasindaydi, ikisi de kasapti ve ikisi de Noel'i yatakta geçiriyordu. Aralarindaki tek fark birinin sag, digerinin ise sol kolunun kirilmasiydi.

Rize'nin Çayeli ilçesinin Yanikdag köyünde eski model çakmakli dolma av tüfegini temizlemek isteyen 15 yasindaki Mustafa Safi, tüfefinin namlusuna su doldurarak sobaya soktu. isinan namludaki barutun ates almasi sonucu tüfek birdenbire infilak etti ve saçmalar Mustafa'yi kasigindan yaraladi. Çayeli Devlet Hastanesine kaldirilan Mustafa Safi "Atesle barutun yan yana gelmeyecegini böylece anlamis oldum" dedi.:ehe

Sile'de denize giren Hayati Sütün adli genç, yüzerken mayosunu çaldirdi.Iki kisinin kendine dogru yüzdügünü söyleyen Sülün,"Suyun içinde mayomun çalindigini anlayamadim.Denizden çikarken mayomun olmadigini gördüm"dedi.
 


jackalx_06

jackalx_06

Üye
bazıları ilginçten öte salakça olaylara dönmüş.:ehe
 
X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
    Konu Sahibi
Garip komik dielim başlığa ozmn:)
 
aLone

aLone

Üye
komik teşekkürler:D
 
kkrrkkyy

kkrrkkyy

Üye
Kadinin birinin doktorla randevusu varmis aceleyle evden çikmis duraga gittiginde gözlügünün tozunu silmek için etegine uzanmis eteginin olmadigini farketmis.:ehe
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

N1C<-lazımdeğil
Cevap
4
Görüntüleme
652
d€rVish
Cevap
0
Görüntüleme
878
d€rVish
milagros_zuzu
Cevap
4
Görüntüleme
467
XMEN_43
Problem1i
Cevap
4
Görüntüleme
818
OttomaN TigeR


Üst Alt