Galvanni gömlek koleksiyonuyla erkekler şıklık yarışında

Sponsorlu Bağlantılar

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Galvanni gömlek koleksiyonuyla erkekler şıklık yarışında
Polo, Military, Kolej ve Aristokrasi olmak üzere dört farklı tema altında toplanan Galvanni kış erkek giyim koleksiyonunda bulunan birçok gömlek çeşidi arasında seçim yapmakta zorlanacaksınız.
Galvanni, military temasındaki erkek gömleklerinde kapaklı cepler, keskin yakalar ve apoletlerle askeri bir görünüm yakalıyor. Koleksiyonda özellikle iri düğmeler ve askeri rütbeler ürünlerin gücünü ortaya çıkarmayı amaçlıyor.

Gömleklerde bulunan uç, manşet ve yakalar için örgü fitil aksesuarlar kolej temasında sıklıkla kullanılmış. Nakış işlemeli armalar ve şerit desenler modern fakat klasikten kopmayan bir duruş sağlıyor. Teyelle tutturulmuş armalar erkek gömleklerine boyut katıyor.



Galvanni, aristokrasi temasıyla erkek giyimine romantik bir hava katıyor. Farklı etkilenimler arasında İngiliz aristokrasisi, 1920’lerin sessiz film yıldızları ve 17. Yüzyıl Fransız saray giysilerini andıran bohem görüntü gömleklere yansıtılmış. Siyahın asilliği bu temada baskınlığını korurken hakim yaka gömlekler ön plana çıkarılmış.




Şık, sofistike ve modern erkeklerin vazgeçilmez markası olmayı hedefleyen Galvanni’nin Polo temasındaki gömlekler Polo şıklığını metropollere taşırken, koleksiyonda kullanılan kral tacı, at başı, ve yıldız gibi semboller Galvanni erkeğinin sportif ve asil ruhunu vurguluyor.

Gömleklerde özellikle beyaz, gri, mavi, mor, haki ve kırmızı rengi ağırlıklı olarak kullanılmış.
 

Benzer Konular

x-scarface
Cevap
0
Görüntüleme
997
x-scarface
HeiLmasTer®
Cevap
0
Görüntüleme
1K
HeiLmasTer®
Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
2K
Doğuş Pertez
kum kзđiśi
Cevap
1
Görüntüleme
4K
-YARINIYOK-


Üst Alt