Galiba bu sefer olmadı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burak

Üye
    Konu Sahibi
Galiba bu sefer olmadı
Aylardır oyunseverler tarafından merakla beklenen ve günler önce satışa sunulan Call of Duty serisinin son oyunu Black Ops, büyük hayal kırıklığı yarattı.



Call of Duty: Black Ops, oyuncuların beklentilerine karşılık veremedi. Her ne kadar incelemelerde yüksek notlar alsa da iş okuyucu incelemelerine geldiği zaman, oyunun notu dramatik bir şekilde düşüyor. Oyunun notu 10 üzerinden değerlendirildiğinde, çoğu oyuncu 6 vermeyi yeğliyor. Bu durumdaki en büyük paysa teknik aksaklıklara ait. Takılmalar, çökmeler uzun süren yüklemeler forumlarda ağır eleştiriler almasına sebep oluyor. Multiplayer'da da aynı hayal kırıklıkları ve takılmalar kendisini gösteriyor.
Bazı oyuncular eleştirilerinde, Call of Duty serisinin kalitesinin bu son oyunu ile birlikte dikkat çekici şekilde düştüğünü söylüyor. Oyun hakkında yapılan en sert yorumlardan birisi ise şuydu: "Çizgisel oyun yapısı, beş yıl öncesinden kalma grafikler ve buna karşın güçlü sistemlerde bile düşük oyun performansı bezdirici."
Şimdi oyunun yapımcısının eleştirilere kulak verip - vermeyeceği yamalar ile en azından teknik sorunları giderip - gidermeyeceği merakla bekleniyor.




 
  • Beğen
Tepkiler: Necmati ve OğuzcanAbi
Necmati

Necmati

Üye
bunudamı görcektik..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
7
Görüntüleme
449
vedat1966
Eren Değerli
    • Beğen
Cevap
1
Görüntüleme
311
DarkredBlue61


Üst Alt