Galaxy S9 ve S9+ Özellikleri Sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy S9 ve S9+ Özellikleri Sızdırıldı
Samsung'un yeni amiral gemisi akıllı telefonları Galaxy S9 ve Galaxy S9+'ın anahtar özelliklerinin listesi internete sızdırıldı.


Güney Koreli üretici Samsung’un en yeni amiral gemisi akıllı telefonları Galaxy S9 ve Galaxy S9+'ın resmi tanıtımına artık sayılı haftalar kaldı ancak şimdiden iki cihazın da öne çıkan anahtar özelliklerini neredeyse tam olarak biliyoruz. Korean ET, cihazın her bileşenini ayrıntılı olarak içeren bir haber yayınladı.

Yayınlanan haberde belirtilen teknik özellikler Daha önce de duyduklarımızla aynı ancak bu haber, bilinen teknik özellikleri doğrulamış oluyor. Görünüşe göre Samsung, çift kamera kurulumuna sadece Galaxy S9+ modelinde yer vererek Apple'ın stratejisini izleyecek. Bu, Galaxy S9'un arka tarafında sadece bir adet 12MP OIS destekli bir kameraya sahip olacağı anlamına geliyor. Ancak Samsung, DSLR benzeri f/1.5 ile f/2.4 aralığında değişen, değişken diyafram aralığına sahip bir özelliği ekleyeceğim için Galaxy S9 da oldukça iddialı bir kameraya sahip olacak diyebiliriz. Cihazlarda dikkat edilmesi gereken bir başka ayrıntı ise Galaxy S9'un 4GB RAM'e, Galaxy S9+'ın ise 6GB RAM’e sahip olacağı iddiaları.



Ekran özelliklerine gelirsek, Galaxy S9, 5.77 inç Infinity Display uçtan uca ekranı ile 3.000 mAh bataryadan güç alıyor. Galaxy S9+ ise 6.22 inçlik Infinity Display bir ekrana sahip olacak ve 3.500 mAh bataryadan güç alacak.

Son olarak, Y-OCTA (Your On-Cell Touch AMOLED) ekran teknolojisi, Samsung'un daha hafif ve daha ince OLED panellerinin, üretim sürecindeki maliyetleri her zamankinden daha da azaltmasına yardımcı oluyor. Galaxy S9 ve Galaxy S9+, Şubat ayında İspanya'da düzenlenecek olan Mobile World Congress 2018'de tanıtılacak.
Galaxy S9 ve S9+ Özellikleri Sızdırıldı
 


Üst Alt