Galaxy S9 / S9+ Tüm Teknik Özellikleri ve Çıkış Tarihi ile Sızdırıldı!

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Galaxy S9 / S9+ Tüm Teknik Özellikleri ve Çıkış Tarihi ile Sızdırıldı!

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan tam boyutlu Galaxy S9 görselleri, akıllı telefonun tasarımını gerçek anlamda ortaya koyamamış, yan ve ön kısımları gösteren perspektif resimler, göz aldatıyordu. Ancak bugün ortaya çıkan ve resmi basın görselleri oldukları iddia edilen görüntüler, Samsung Galaxy S9'un tüm tasarımını net bir şekilde gözler önüne seriyor.



Yeni resimlerde, Galaxy S9 ve S9 +'ın ön ve arkasındaki simetrik kavisleri gösteriyor; Bu görüntüler, Galaxy S8 ve S8 +'ın tasarım açısından sunduğu özelliklerle çok daha uyumlu ve daha da önemlisi, aslında Galaxy S9'u elinde kullandığını iddia eden bir kişinin izlenimleriyle de örtüşüyor.

Görüntülerde görebileceğimiz diğer bir ayrıntı ise Galaxy S9 + üzerindeki çift kamera da dahil, elips şeklindeki parmak izi tarayıcısı, her iki telefonda da arka kameraların altına yerleştirilmiş, ayrıca yeni Lila renk seçeneği de göze hoş görünüyor. .Açıkçası akıllı telefonun ön cepheden görünümü çok değişmemiş gibi görünüyor. Zaten bu kadar kısa bir süre Samsung'un Infinity Display ekran tasarımında çok büyük bir değişikliğe gideceği de tahmin edilmiyordu. Ancak yine de alt çerçeve biraz daha daraltılmış ve altta AKG stereo hoparlörler olduğu belirtiliyor.



Aslında sürprizler, Galaxy S9'un donanım özelliklerinde göze çarpıyor. Uluslararası piyasalarda satışa sunulacak olan Exynos 9810 yonga setine sahip versiyon maksimum 2.9 gHz hızlarda çalışacak, Galaxy S9'un Snapdragon 845 versiyonu ise 2.6 gHz hızında çalışacak. Galaxy S9'da 4GB RAM ve Galaxy S9+'da ise 6GB RAM olacak. Her ikisi de microSD kart desteği ile genişletilebilir 64GB dahili depolama alanına sahip olacak. Sırasıyla 3.000 mAh ve 3.500 mAh bataryaların güç vereceği Galaxy S9 ikilisinin daha verimli işlemci ve Android 8.0 Oreo sayesinde daha iyi batarya performansına sahip olacakları iddia ediliyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bununla birlikte, en büyük gelişim ise kamera özellikleri tarafında kendini gösterecek. Hem Galaxy S9 hem de S9+ yepyeni karaları ile birlikte geliyor. Kamera çözünürlüğü yine 12MP olacak ancak bu sensörlerde f/1.5 ile f/2.4 arasında değişen değişken diyafram aralığı özelliği olacak. Galaxy S9+ ayrıca f/2.4 diyafram aralığına sahip ikincil bir 12MP sensöre sahip olacak.
Samsung'un 25 Şubat tarihinde yapacağı tanıtımları birlikte oldukça iddialı olduğu yeni kameraların ilk testlerini görmek için sabırsızlanıyoruz.
 

Ekli dosyalar

MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Hımmm Samsung patlama olayına çalışmış mı acaba bu telefon da ?
 


Üst Alt