Galaxy S9 Plus'a ait olduğu öne sürülen ilk görüntü

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Galaxy S9 Plus'a ait olduğu öne sürülen ilk görüntü
Samsung firmasının Şubat ayında düzenlenecek olan MWC 2018 konferasında sergilemesi beklenilen Galaxy S9 Plus modeline ait ilk görüntüler sızdırıldı.

Akıllı telefon üretiminin bir numaralı ismi olarak karşımıza çıkan Güney Kore kökenli Samsung firması, karşımıza yeni amiral gemisi telefon model serisi olan Galaxy S9'larla birlikte çıkmayı planlıyor. Bu akıllı telefon modelinin tanıtımını Şubat ayında kapılarını aralayacak olan Mobil Dünya Kongresi ( MWC 2018 )'nde gerçekleştirecek olan ekibin, seri altındaki en güçlü modeli Galaxy S9 Plus'a ait ilk izlere Weibo üzerinden rastlanıldı.



Yayınlanan görseli ele aldığımızda daha önceki sızıntıları doğrular nitelikte olduğunu söyleyebilecekken, 6.2 inç genişliğindeki 2960 x 1440 piksel çözünürlüğündeki dokunmatik ekrana sahip olması bekleniliyor. Cihazın teknik özelliklerine de bu ekranda ulaşılırken, S9 modelinde 4 GB RAM ile 64 GB ROM belleğin yer alaması beklenilirken S9 Plus modelinde ise 6 GB kapasitesindeki RAM ile 128 GB kapasitesindeki dahili depolama alanının yer alacağı düşünülüyor.



Cihazın arka yüzünde 12 MP çözünürlüğündeki çift kamera teknolojisi yer alacakken, gücünü alacak olan işlemcinin ise Snapdragomn 845 yonga seti olması bekleniliyor. Yer alan görselleri incelediğimizde cihazda herhangi bir 3.5 mm kulaklık jak girişi karşımıza çıkmazken, bu görselde de detaya ait bir bilgi elimizde yer almıyor.

Samsung tarafından geliştirilen Galaxy S9 modelinin hem tasarımsal hemde markasal olarak rakiplerine göre daha güçlü olan iPhone X modeliyle pazarda nasıl bir rekabet içerisinde olacağı da önemli soru bir soru işareti olarak karşımıza çıkıyor.
Galaxy S9 Plus'a ait olduğu öne sürülen ilk görüntü
 


Üst Alt