Galaxy S9 ile Galaxy S9+'un güncelleme desteği memnun edecek

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Galaxy S9 ile Galaxy S9+'un güncelleme desteği memnun edecek

Samsung tarafından üretimi gerçekleştirilen Galaxy S9 ile Galaxy S9+'ın ''Project Treble'' özelliği sayesinde, güncellemeleri ilk alacak isimler arasında yer alacağı belirtiliyor.

Samsung tarafından dün itibariyle tanıtımı gerçekleştirilen amiral gemisi akıllı cep telefonu modelleri Galaxy S9 ile Galaxy S9+ uzun bir süredir gündemden düşmemeyi başaracak gibi duruyor. Bu cihazlarla birlikte sunulacak olan ''Project Treble'' desteği de gündeme gelirken, bu desteğin kullanıcıları oldukça memnun bırakacağından söz ediliyor.

SamMobile tarafından hazırlanan bir makaleye göre cihazlarda yer alacak olan Project Treble altyapı desteği, telefonların çok daha hızlı bir şekilde güncellenmesini ve tamamıyla çok daha güvenli bir yapıya sahip olmasını sağlayacak. Android 8.0 Oreo üzerinde çok daha rahat ve hızlı bir şekilde kullanılacak olan bu özellik, güncellemeleri OEM firmalar için çok daha sade bir hale getirmeyi başarıyor.

Yani öne sürülen iddiaları ele aldığımızda hem Galaxy S9 hemde Galaxy S9+ kullanıcılarının daha önceki modellerde yaşanıldığı gibi güncelleme sorunuyla karşı karşıya kalmayacağını söyleyebiliriz. Bunun haricinde her iki cihazda Android dünyasının en güncel sürümlerine ilk kavuşacak isimlerinden olmayı başaracakken, bunun haricinde çok daha güvenli ve stabil bir şekilde kullanım imkanı tanıyacak.
 


Üst Alt