Galaxy S8 ve AI asistan LinkedIn üzerinden doğrulandı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy S8 ve AI asistan LinkedIn üzerinden doğrulandı
Samsung çalışanının LinkedIn hesabı üzerinden Galaxy S8 ve AI asistan doğrulandı.




Samsung, şu sıralarda yeni amiral gemisi ile gündemde yer almaya devam ediyor. Önümüzdeki ay sonunda MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi gerçekleştirecek ve daha önceki senelerde olduğu gibi Galaxy S8'in bu etkinlikte duyurulacağına dair bilgiler gelmişti.



Ancak son dönemde ortaya çıkan yeni detaylar ise Samsung'un bu etkinliği pas geçerek, Mart ayı sonu gerçekleştireceği farklı bir etkinlikle yeni akıllı telefonunu duyuracağı yönünde.

Samsung'un Galaxy S8 adındaki amiral gemisini ve ayrıca bu cihazın büyük ekranlı versiyonunu da sunması bekleniyor. Cihazlar üst düzey donanım özellikleri içerecek ve ayrıca yepyeni teknolojiler de bu yeni akıllı telefonlarda bulunacak. Bu yeni teknolojileri arasında AI kişisel sesli asistan da yer alacak.

Samsung'un Bixby adındaki bu kişisel sesli asistanı, firmanın yaklaşık bir sene önce satın aldığı Viv tarafından geliştiriliyor ve Apple Siri, Microsoft Cortana ve Google Asistant'a rakip olarak geliyor.

Samsung'da Ana Program Yöneticisi olarak çalışan June K Sung kendi LinkedIn hesabı üzerinden bazı önemli detayları sundu. Cihazlar büyük bir merakla beklenirken, hem Galaxy S8 adı hem de AI kişisel sesli asistan, Samsung'un çalışanı üzerinden doğrulandı.

Galaxy S8, Qualcomm'un sekiz çekirdekli işlemci ve Adreno 540 grafik işlemci içeren Snapdragon 835 yonga setinden güç alacak. Ayrıca suya dayanıklı yapı da yer alacak.
Galaxy S8 ve AI asistan LinkedIn üzerinden doğrulandı
 


Üst Alt