Haber Galaxy S8 Android Oreo Güncellemesi Bazı Ülkelerde Şubat Sonunda Yayınlanacak!

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Galaxy S8 Android Oreo Güncellemesi Bazı Ülkelerde Şubat Sonunda Yayınlanacak!
Samsung, Galaxy S8 ikilisi için Android 8.0 Oreo güncellemesini bazı ülkelerde Şubat sonundan önce yayınlamayacak.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Samsung, geçtiğimiz hafta Samsung Experience 9 yazılım paketine dair detayları açıklamış ve bu durum, Galaxy S8 ve Galaxy S8+ için Android 8.0 Oreo güncellemesinin çok yakında yayınlanacağı şeklinde yorumlanmıştı. Bununla birlikte, bazı pazarlardaki Galaxy S8 kullanıcıları, görünüşe göre, Android Oreo güncellemesi için daha uzun süre beklemek zorunda kalacaklar.

Kuzey Afrika'nın Cezayir, Fas Tunus, Libya ve Moritanya'yı kapsayan Mağrip bölgelerinden bir kullanıcı, güncellemeyle ilgili bilgi almak için Samsung'un destek birimi ile görüştü ve güncellemenin Şubat sonuna doğru yayınlanmasının planlandığı bildirildi.



Galaxy S8 ikilisi için Android Oreo güncellemesinin şu anda hangi pazarlar için öncelikle yayınlanacağı konusunda resmi bir bilgi mevcut değil, ancak şu anda açık olan durum, bu yılın ilk çeyreğinden önce güncellemenin piyasaya sürülmesinin tamamlanmayacağı yönünde.

Samsung, uzun süren test sürecinin ardından Galaxy S8 Android Oreo Beta programını tamamlamıştı. Samsung Experience 9 güncellemesinin detaylarının da açıklanmasının ardından artık Galaxy S8 ikilisi için Android 8.0 Oreo güncellemesi için geri sayıma geçilmişti. Samsung öncelikle bir kaç pazarda küçük çaplı bir yayınla başlayarak sorunları görmek isteyecektir. Daha sonra ise önemli pazarlardan başlayarak Galaxy S8 Android Oreo güncellemesini tamamlayacaktır.
 

Ekli dosyalar

serecans

serecans

Üye
Bu süreçte sabırlı olmak çok zor.Şu an için beklediğim 2 şey var...
1.si The room old sins
2.oreo
 
  • Beğen
Tepkiler: TheNightMare.


Üst Alt