Galaxy S8 akıllı telefon 8MP AF destekli ön kamera ile gelebilir

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S8 akıllı telefon 8MP AF destekli ön kamera ile gelebilir
Samsung'dan yeni sene ile birlikte bir çok akıllı telefon duyurusu gelmeye başladı ve önümüzdeki dönemde firma yeni modellerini sunmaya devam edecek. Firmanın sunacağı en önemli modellerden birisi de Galaxy S8 adındaki firmanın yeni amiral gemisi akıllısı olacak. Ayrıca bu cihazın daha büyük versiyonunun da bu cihaz ile birlikte resmi olarak duyurulması bekleniyor.



Bu sene Samsung yeni Galaxy A (2017) serisi modellerini sundu ve bu cihazlardan Galaxy A5 (2017) ve Galaxy A7 (2017), 16MP ön kamera ile sunuldular. Daha düşük olan Galaxy A3 (2017)'de ise 8MP ön kamera bulunuyor.

Geçtiğim sene sunulana Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge'ye bakacak olursak eğer, bu modeller de 5MP kamera ile sunulmuşlardı. Bu sene Samsung'un Galaxy S serisinde Selfie kamerasında da yükseltme sunması beklenirken, 8MP kameranın Galaxy S8'de yer alacağı ifade ediliyor. Bu kamera ayrıca AF yani otomatik odaklanma özelliğine de sahip olacak. Böylece çok daha başarılı Selfie çekimler yapılabilecek.

Samsung'un yeni amiral gemisinin Quad HD ekran içereceği belirtiliyor. Qualcomm Snapdragon 835 yonga setinden güç alacak ve ayrıca Samsung Exynos olarak farklı bir versiyon da gelecek. 6GB sistem belleği yanı sıra 256GB'a kadar dahili veri kapasitesi yeni akıllı telefonda yer alabilir.

Diğer model Galaxy S8 edge ya da Plus ise çok daha üst düzey donanım özellikleri içerecek. Ayrıca çift arka kamera da bu büyük modelde yer alabilir.
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Çok Kullanmasamda Belirli Bir Aralığa Kadar Focus İmkanı Tanısa İyi Olurdu Bence.Sabit Lensin Bİr Espirisi YOk
 
orkunn006

orkunn006

Üye
Manuel olarak belli aralıkta focus imkanı tanıması gerekiyor. ben de pek sabit lens yanlısı değilim
 


Üst Alt